Apple iOS News

Η Apple προωθεί τις πρώτες beta του iOS 15.3 και του iPadOS 15.3 στους προγραμματιστές

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα τις πρώτες beta των επερχόμενων ενημερώσεων iOS 15.3 και iPadOS 15.3 σε προγραμματιστές για δοκιμαστικούς σκοπούς, με το νέο λογισμικό να έρχεται τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 15.2 και του iPadOS 15.2

Το iOS και το iPadOS 15.3 μπορούν να ληφθούν μέσω του Κέντρου προγραμματιστών της Apple ή μέσω της εκπομπής μετά την εγκατάσταση του κατάλληλου προφίλ σε iPhone ή iPad.

Το iOS 15.3 διέρρευσε νωρίτερα σήμερα, αφού ανακαλύφθηκε ότι οι σύνδεσμοι περιλαμβάνονταν αλλά ήταν κρυμμένοι στη σελίδα λήψεων προγραμματιστών της Apple, υποδηλώνοντας ότι η έκδοση beta σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει χθες μαζί με την πρώτη έκδοση beta του macOS 12.2, αλλά αναβλήθηκε για άγνωστους λόγους.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι μπορεί να περιλαμβάνεται στις νέες ενημερώσεις iOS και iPadOS 15.3, αλλά η αρχική μας ματιά στις λήψεις υποδηλώνει ότι οι αλλαγές είναι μικρές. Υπάρχουν μερικές λειτουργίες που η Apple δεν έχει ακόμη εφαρμόσει, όπως το Universal Control και η υποστήριξη για αναγνωριστικά στην εφαρμογή Wallet. Το Universal Control θα επιτρέψει τον έλεγχο πολλών Mac και iPad με το ίδιο πληκτρολόγιο και ποντίκι και η Apple είπε πρόσφατα ότι η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Με βάση την έλλειψη ενδείξεων αυτών των χαρακτηριστικών σε αυτήν την πρώτη έκδοση beta, φαίνεται ότι η Apple θα σταματήσει την υποστήριξή τους μέχρι το iOS 15.4.

Όσον αφορά τα ψηφιακά αναγνωριστικά στην εφαρμογή Πορτοφόλι, αυτό είναι κάτι που βρίσκεται στα σκαριά από τον Ιούνιο. Η Αριζόνα, η Τζόρτζια, το Κονέκτικατ, η Αϊόβα, το Κεντάκι, το Μέριλαντ, η Οκλαχόμα και η Γιούτα αναμένεται να είναι οι πρώτες πολιτείες που θα εφαρμόσουν υποστήριξη ψηφιακής ταυτότητας και η Φλόριντα βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες για την υποστήριξη της δυνατότητας.

Για την Ελλάδα αναμένετε από την κυβέρνηση τους επόμενους μήνες, να κυκλοφορήσει εφαρμογή δική της που θα έχουμε ψηφιακά την ταυτότητα μας αλλά και το δίπλωμα οδήγησης, πιθανών να έχουμε και την δυνατότητα προσθήκης στο wallet όπως είδαμε στο φοιτητικό πάσο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα