Apple Mac News

Το νέο iMac 27 ιντσών με οθόνη Mini-LED φαίνεται να κινείται προς την παραγωγή

Οι προμηθευτές της Apple ξεκίνησαν τις αποστολές για ένα νέο iMac 27 ιντσών με οθόνη mini-LED, σύμφωνα με μια προεπισκόπηση με paywalled αναφοράς του DigiTimes.

Οι αποστολές λέγεται ότι είναι σε περιορισμένες ποσότητες. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η αναφορά πιθανότατα αναφέρεται σε προμηθευτές που στέλνουν μεμονωμένα εξαρτήματα σε μεγαλύτερους κατασκευαστές για τελική συναρμολόγηση καθώς το νέο iMac 27 ιντσών προχωρά προς την παραγωγή.

Η Apple φημολογείται ευρέως ότι σχεδιάζει ένα νέο iMac 27 ιντσών με οθόνη mini-LED για κυκλοφορία το πρώτο εξάμηνο του 2022. Σύμφωνα με τον αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή φημών που σχετίζονται με την οθόνη, το νέο iMac 27 ιντσών θα υποστηρίζει ProMotion, επιτρέποντας μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz για πιο ομαλό περιεχόμενο.

Ο χρήστης του Twitter @dylandkt, μια άλλη πηγή που έχει αποδειχθεί αξιόπιστη, ισχυρίστηκε ότι το νέο iMac 27 ιντσών θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iMac 24 ιντσών που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, αλλά με πιο σκούρο χρωματικό συνδυασμό. Είπε επίσης ότι ο υπολογιστής θα τροφοδοτείται από τα ίδια τσιπ M1 Pro και M1 Max που χρησιμοποιούνται στο MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών.

Προς το παρόν, ο iMac 27 ιντσών είναι ένας από τους τελευταίους Mac που βασίζονται στην Intel που η Apple εξακολουθεί να πουλάει, μαζί με το προηγμένο Mac mini και τον πύργο Mac Pro.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα