News Tech

Το Instagram λέει ότι θα επικεντρωθεί σε βίντεο, μηνύματα και δημιουργούς το 2022

Μετά από ένα χρόνο πολλών αντιπαραθέσεων σχετικά με το Instagram, ο διευθύνων σύμβουλος Adam Mosseri μοιράστηκε τώρα ποιες θα είναι οι βασικές προτεραιότητες της εφαρμογής το 2022.

Για να παραμείνει επίκαιρο, το Instagram θα διπλασιάσει την εστίασή του στο βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε πολλές περισσότερες λειτουργίες Reels και ένα χρονοδιάγραμμα που δίνει προτεραιότητα στα βίντεο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο. Αυτή η αλλαγή έρχεται καθώς το TikTok εξακολουθεί να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, ενώ είναι η μόνη εφαρμογή που δεν προέρχεται από τη Meta που έχει περισσότερες από 3 δισεκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως.

Δύο σημαντικά θέματα ήταν το βίντεο, η εστίασή μας στα Reels, η έναρξη της ενοποίησης της μορφής βίντεο και η δημιουργία νέων δημιουργικών εργαλείων και ο έλεγχος, δίνοντας στους χρήστες περισσότερους τρόπους να διαμορφώσουν το Instagram ως το καλύτερο για αυτούς με πράγματα όπως ο έλεγχος ευαίσθητου περιεχομένου, με τη δυνατότητα απόκρυψη σαν μετρήσεις, με επέκταση κρυφών λέξεων σε DM.

(…) Θα διπλασιάσουμε την εστίασή μας στο βίντεο, δεν είμαστε πλέον απλώς μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και θα ενοποιήσουμε όλες τις μορφές βίντεο γύρω από το Reels και θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτό το προϊόν.

Είναι σημαντικό να παρατηρήσετε ότι τον Οκτώβριο, το Instagram είπε ότι το “Video” ήταν το νέο σπίτι για το IGTV, τα βίντεο τροφοδοσίας και τις ζωντανές ροές. Προς το παρόν, αυτή η δυνατότητα εμφανίζεται ακριβώς δίπλα στο Reels, αλλά ίσως η εταιρεία εξακολουθεί να σχεδιάζει να ενσωματώσει όλες τις μορφές βίντεο της, καθώς καμία από τις εφαρμογές της που δεν είχαν καταργηθεί στο Instagram, όπως ακριβώς το Threads.

Μια άλλη εστίαση στο Instagram το 2022 θα είναι η διαφάνεια. Παρόλο που οι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκουν αυτόν τον ισχυρισμό πρόχειρο, ο Mosseri έχει προωθήσει να ενημερώσει τους ανθρώπους πώς λειτουργεί το Instagram. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, δημοσίευσε ιστορίες σχετικά με τον αλγόριθμο της εφαρμογής και εισήγαγε νέες δυνατότητες ελέγχου – μετά από αυτή τη διαμάχη για το Instagram για παιδιά, φυσικά. Ο/Η Mosseri λέει:

Δεν πρόκειται μόνο να διπλασιάσουμε το έργο μας για τους ελέγχους, αλλά να επεκταθούμε και να κάνουμε περισσότερα γύρω από τη διαφάνεια. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το Instagram, αν θέλουν να το διαμορφώσουν σε αυτό που θέλουν ή τι είναι καλύτερο για αυτούς.

Δυστυχώς, η πολυαναμενόμενη εφαρμογή iPad για το Instagram δεν ακούγεται πουθενά από τον Mosseri. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες βίντεό του με τις προτεραιότητες για το 2022 εδώ.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα