iPhone

Αυτοί οι δύο εξαπατήσουν την Apple με 5.000 iPhones

Το δίδυμο που εξαπάτησε την Apple για 5.000 iPhones με το σύστημα επισκευής θα περάσει έως και 20 χρόνια στη φυλακή

Δύο κάτοικοι του Μέριλαντ που προσπάθησαν να εξαπατήσουν την Apple με 5.000 iPhones αξίας εκατομμυρίων δολαρίων κρίθηκαν σήμερα ένοχοι για ταχυδρομική απάτη. Οι Κινέζοι υπήκοοι Haotian Sun και Pengfei Xue οργάνωσαν ένα σχέδιο για να πείσουν την Apple να ανταλλάξει γνήσια iPhone με πλαστά iPhone που στέλνονταν για επισκευή.

Μεταξύ Μαΐου 2017 και Σεπτεμβρίου 2019, οι Sun και Xue έλαβαν αποστολές μη αυθεντικών iPhone από το Χονγκ Κονγκ, χρησιμοποιώντας παραποιημένους σειριακούς αριθμούς ή/και αριθμούς IMEI για να τα επιστρέψουν στα καταστήματα λιανικής Apple και στους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της Apple.

Περισσότερα από 5.000 συνολικά iPhones υποβλήθηκαν στην Apple κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς περιόδου.

Οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για ταχυδρομική απάτη και συνωμοσία για τη διάπραξη ταχυδρομικής απάτης και αντιμετωπίζουν μέγιστη ποινή φυλάκισης 20 ετών. Η καταδίκη τους θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2024.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε