iPhone

Η πρώτη διαρροή εξαρτημάτων iPhone 16 αποκαλύπτει επανασχεδιασμένο πλαίσιο κάμερας

Σε συνέχεια της προηγούμενης εμπεριστατωμένης κάλυψής μας για το iPhone 16 και τα διάφορα σχέδια για το εξόγκωμα της κάμερας που έχει δοκιμάσει η Apple για αυτό, νέες πληροφορίες εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης X από τον χρήστη Majin Bu. Παρόλο που αυτός ο χρήστης έχει ένα μικτό ιστορικό, έχει κατά καιρούς παράσχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό των επερχόμενων iPhone και η τελευταία του ανάρτηση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η πρώτη μας ματιά σε ένα γνήσιο εξάρτημα του iPhone 16.

Στην ανάρτησή τους, ο Bu μοιράστηκε μια εικόνα αυτού που φαίνεται να είναι το πλαίσιο της κύριας κάμερας για το βασικό μοντέλο iPhone 16, με κάθετη διάταξη κάμερας. Παρόλο που η εικόνα του εξαρτήματος δημοσιεύτηκε ανάποδα, όπως επεσήμαναν χρήστες που απάντησαν στην ανάρτηση της Bu, αυτό δεν επηρεάζει την αυθεντικότητα του ίδιου του εξαρτήματος.

Eίμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε ανεξάρτητα τη γνησιότητα του σχεδιασμού του εξαρτήματος που απεικονίζεται παραπάνω. Μέσω των βιομηχανικών πηγών μας, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι το στοιχείο που παρουσιάζεται στην ανάρτηση του Bu είναι το κύριο πλαίσιο της κάμερας για το σχέδιο κάμερας I-34, που προορίζεται για χρήση στο βασικό μοντέλο iPhone 16 που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Αυτή η τελευταία διαρροή εξαρτημάτων ευθυγραμμίζεται με πολλαπλές αναφορές σχετικά με τη νέα κάθετη διάταξη της κάμερας που σχεδιάζει η Apple για το iPhone 16. Όπως είδαμε στην έκθεσή μας τον Δεκέμβριο σχετικά με τα πρώιμα πρωτότυπα iPhone 16, καθώς και στην κάλυψη των πιο πρόσφατων εσωτερικών σχεδίων, η Apple αποφάσισε να ευθυγραμμίσει τις κάμερες κάθετα, σε αντίθεση με την τρέχουσα διαγώνια διάταξη που υπάρχει στο βασικό μοντέλο iPhone 15 και iPhone 15 Plus. Χρησιμοποιώντας μια κάθετη διάταξη κάμερας, η Apple θα μπορούσε να φέρει την εγγραφή Spatial Video στο βασικό μοντέλο iPhone 16, επεκτείνοντας τη συνολική διαθεσιμότητα του χαρακτηριστικού σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 16.

Μαζί με την κατακόρυφη διάταξη της κάμερας, το iPhone 16 αναμένεται επίσης να λάβει το κουμπί Action ως μεταφορά από το iPhone 15 Pro και θα διαθέτει ένα πρόσθετο κουμπί Capture με τεχνολογία αισθητήρα δύναμης, το οποίο θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε