Apple Apple Watch

Απίθανο να δούμε αισθητήρα θερμοκρασία σώματος στο Apple Watch Series 8 σύμφωνα με τον Gurman

Το σχέδιο της Apple να προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στο Apple Watch Series 8 φαίνεται όλο και πιο απίθανο, με βάση τα πρόσφατα σχόλια που έκανε ο καλά συνδεδεμένος δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman.

Η Apple πιστεύεται ότι είχε αρχικά σκεφτεί να προσθέσει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος στο Apple Watch Series 7 του περασμένου έτους, αλλά αυτό δεν συνέβη, με το Bloomberg να ανέφερε τον Ιούνιο ότι πιθανότατα θα παρουσιαζόταν στην ενημέρωση του 2022. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo έχει επίσης εκφράσει στο παρελθόν αισιοδοξία ότι η ανίχνευση της θερμοκρασίας του σώματος θα ήταν μια λειτουργία Apple Watch Series 8.

Ωστόσο, συζητώντας τους φημολογούμενους αισθητήρες θερμοκρασίας σώματος, πίεσης και σακχάρου αίματος για το Apple Watch στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο “Power On”, ο Gurman συμβουλεύει: “Μην περιμένετε κανένα από αυτά σύντομα”.

Η θερμοκρασία του σώματος ήταν στον φετινό οδικό χάρτη, αλλά οι φλυαρίες για αυτήν έχουν επιβραδυνθεί πρόσφατα. Η αρτηριακή πίεση απέχει τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια, ενώ δεν θα εκπλαγώ αν η παρακολούθηση της γλυκόζης δεν προσγειωθεί παρά αργότερα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας.
Όποτε φτάσει, μια λειτουργία μέτρησης θερμοκρασίας σώματος για το Apple Watch θα ήταν χρήσιμη για την παρακολούθηση της γονιμότητας και την παρακολούθηση του ύπνου, και στο μέλλον, θα μπορούσε επίσης να ανιχνεύσει πότε ένας χρήστης έχει πυρετό.

Η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε μια μέθοδο για τη μη επεμβατική παρακολούθηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα χρησιμοποιώντας επίσης οπτικούς αισθητήρες, προσφέροντας στους πάσχοντες από διαβήτη έναν τρόπο διαχείρισης της κατάστασής τους που θα ήταν πολύ πιο εύκολος, καθώς δεν θα απαιτούσε τρύπημα του δέρματος.

Νωρίτερα φέτος, η Apple αποκαλύφθηκε ότι είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της βρετανικής νεοσύστατης εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών Rockley Photonics, η οποία αναπτύσσει μη επεμβατικούς οπτικούς αισθητήρες για την ανίχνευση πολλαπλών μετρήσεων υγείας που σχετίζονται με το αίμα, όπως η αρτηριακή πίεση, η γλυκόζη στο αίμα και τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα.

Η αποκάλυψη του Rockley ότι ο μεγαλύτερος πελάτης της είναι η Apple προέκυψε καθώς η εταιρεία ετοιμαζόταν να βγει στο χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη. Δεδομένης της ανάπτυξης της Rockley Photonics και της κλίμακας της συνεργασίας της Apple με την εταιρεία, φαίνεται να είναι σχεδόν αναπόφευκτο ότι η τεχνολογία αισθητήρων υγείας της εταιρείας θα έρθει στο Apple Watch κάποια στιγμή, όχι φέτος.

Για όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το επερχόμενο Apple Watch Series 8, ανατρέξτε στον ειδικό οδηγό μας.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα