Apple iPad News

Η BOE θα κατασκευάσει οθόνες OLED έως και 15 ιντσών που προορίζονται για μελλοντικά iPad

Ο προμηθευτής της Apple, BOE, μετέτρεψε πρόσφατα ένα από τα εργοστάσιά της στην Κίνα προκειμένου να κατασκευάσει μεγαλύτερες οθόνες OLED για συσκευές πέρα ​​από smartphone, συμπεριλαμβανομένων tablet και υπολογιστών, σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα The Elec.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η BOE πιθανότατα στοχεύει να προμηθεύσει οθόνες OLED για μελλοντικά iPad, αφού έγινε προμηθευτής οθονών των iPhone 13 πέρυσι. Το ανακαινισμένο εργοστάσιο θα μπορεί να κατασκευάζει οθόνες έως και 15 ιντσών, αλλά μένει να δούμε αν η Apple θα κυκλοφορήσει ποτέ ένα iPad 15 ιντσών. Τον Ιούνιο του 2021, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η Apple είχε εξετάσει το να έχουν τα iPad μεγαλύτερες οθόνες, αλλά είπε ότι η κυκλοφορία, εάν υπάρξει, θα ήταν στο πολύ μέλλον.

Το εργοστάσιο θα έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει οθόνες OLED με δύο στρώματα RGB στρωμάτων εκπομπών, πρόσθεσε επίσης το άρθρο, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μελλοντικά iPad να έχουν σημαντικά φωτεινότερες οθόνες. Ωστόσο, μένει να δούμε αν η BOE θα πετύχει στην εμπορευματοποίηση αυτών των πάνελ λόγω της πολυπλοκότητας της τεχνολογίας.

Η Apple προμηθεύεται επί του παρόντος οθόνες OLED για iPhone από τη Samsung και την LG, αλλά συχνά προσπαθεί να διαφοροποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού της για να μειώσει τον κίνδυνο να βασίζεται σε έναν μόνο προμηθευτή και να εξασφαλίσει ανταγωνιστικές τιμές.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα