Apple News

Η Foxconn προσφέρει μεγάλα μπόνους για την πρόσληψη εργαζομένων ενόψει των διακοπών του νέου έτους

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συνεργάτης της Apple, η Foxconn, προσφέρει και πάλι μπόνους σε νέους και πρώην εργαζομένους σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις προσλήψεις στην πανεπιστημιούπολη Zhengzhou, ένα από τα κύρια εργοστάσια iPhone στην Κίνα, σύμφωνα με τη South China Morning Post.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η Foxconn δίνει στους εργάτες που επιστρέφουν ένα μπόνους υπογραφής 9.500 γιουάν (1.470 $), επιπλέον του μηνιαίου εισοδήματος 6.865 γιουάν (1.080 $), στο τεράστιο πάρκο παραγωγής της, το οποίο απασχολεί περισσότερους από ένα τέταρτο εκατομμυρίου εργαζομένων, εκτιμάται ότι παράγει το 80% των iPhone παγκοσμίως.

Η εταιρεία της Ταϊβάν έχει επίσης υποσχεθεί ανταμοιβή 8.500 γιουάν (1.338 $) για τους νέους που προσλαμβάνονται μέσω του εσωτερικού προγράμματος παραπομπής της, καθώς και 1.000 γιουάν (157 $). Στους νέους συνεργάτες που έκαναν αίτηση μόνοι τους προσφέρεται ένα μπόνους 9.000 γιουάν (1.417 $).

Το ίδιο πακέτο μπόνους προσέφεραν τον Ιούλιο, όταν το εργοστάσιο ενίσχυε την παραγωγή για την σειρά iPhone 13. Σε εκείνη την περίπτωση, το ποσό ήταν στην πραγματικότητα μια αύξηση σε ένα ρεκόρ μπόνους που άρχισε να προσφέρει η Foxconn τον προηγούμενο μήνα.

Τα αυξημένα κίνητρα υποδεικνύουν την ανάγκη της Foxconn για έμπειρους εργάτες ενόψει των διακοπών του Νέου Έτους, που διαρκεί από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου, όταν οι μετανάστες εργαζόμενοι σε όλη την Κίνα συνήθως επιστρέφουν στα σπίτια τους για να είναι με τις οικογένειές τους.

Η προετοιμασία για τις διακοπές επηρεάζεται επίσης από μια πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού Omicron και Delta στην επαρχία Henan, όπου οι αρχές έχουν θέσει περιορισμούς στους ανθρώπους που εισέρχονται και εξέρχονται από την περιοχή. Στο Zhengzhou, την πρωτεύουσα του Henan, οι γραμμές παραγωγής της Foxconn λέγεται ότι βρίσκονται σε ζώνες χαμηλού κινδύνου για μολύνσεις, αλλά η εταιρεία δεν ρισκάρει και συνεχίζει να πραγματοποιεί πολλαπλούς γύρους δοκιμών στους εργαζομένους της.

Η παγκόσμια ζήτηση για το iPhone 13 παρέμεινε σταθερή μέχρι το 2022, έχοντας ξεπεράσει την προσφορά από το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους κατά περίπου 12 εκατομμύρια μονάδες, με την Apple να πουλά 40 εκατομμύρια μοντέλα iPhone 13 κατά την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με αναλυτές της Wedbush.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα