Apple News

Το κινούμενο λογότυπο της Apple στο φετινό event

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η πρώτη της εκδήλωση για το 2022 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Μαρτίου. Με την ετικέτα “Peek Performance”, η εκδήλωση εμφανίζεται πλέον στον ιστότοπο εκδηλώσεων της Apple και αν επισκεφτείτε τη σελίδα σε iPhone ή iPad, μπορείτε δείτε μια έκδοση επαυξημένης πραγματικότητας του λογότυπου που δημιούργησε η Apple.

Ένθετα εικονίδια Apple σε αποχρώσεις του κίτρινου, πορτοκαλί, κόκκινου, ροζ και μοβ εμφανίζονται στην εικόνα της φετινής εκδήλωσης και υπάρχει ένα κινούμενο εσωτερικό εφέ μαζί με χρώματα που ακτινοβολούν μαζί με συνοδευτική μουσική.

Πατήστε στο πολύχρωμο λογότυπο της Apple στη σελίδα για να ανοίξετε το πρόγραμμα προβολής AR της Apple, το οποίο σας επιτρέπει να σαρώσετε την περιοχή γύρω σας και να δείτε το κινούμενο λογότυπο σε δράση. Μπορείτε επίσης να το προβάλετε σε λειτουργία “Αντικείμενο” για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της εμφάνισής του.

Η Apple δημιουργεί πάντα μοναδικά γραφικά για τις εκδηλώσεις της και το καθένα συνοδεύεται από ένα λογότυπο επαυξημένης πραγματικότητας που μεταμορφώνεται για να το δει ο κόσμος.

Εκτός από την προσθήκη της εκδήλωσης Peek Performance στην ιστοσελίδα της, η Apple έχει επίσης ανεβάσει ένα βίντεο κράτησης θέσης στο YouTube, όπου η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά. Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν για υπενθυμίσεις για να ειδοποιούνται όταν πραγματοποιείται η εκδήλωση.

Η εκδήλωση της Apple θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού την Τρίτη 8 Μαρτίου. Εκτός από τη μετάδοση ροής στο YouTube, η εκδήλωση μπορεί επίσης να παρακολουθηθεί μέσω της ιστοσελίδας των εκδηλώσεων και στην εφαρμογή Apple TV. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε, μπορείτε να συντονιστείτε στο MacRumors στον ιστότοπο ή μέσω του λογαριασμού μας στο MacRumorsLive Twitter.

Φήμες αναφέρουν ότι η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στη συνδεσιμότητα 5G, με την Apple να φέρνει το 5G στο iPhone SE και στο iPad Air. Περιμένουμε επίσης τουλάχιστον ένα νέο Mac και οι δυνατότητες περιλαμβάνουν το Mac mini και το MacBook Pro 13 ιντσών.

Xara

Xara

Σχετικά με τον συγγραφέα

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα