Apple

Ένα “hashflag” στο Twitter για το Apple Event που έρχεται

Ένα “hashflag” για την επερχόμενη εκδήλωση της Apple “Peek Performance” κυκλοφόρησε ζωντανά στο Twitter, προσφέροντας στους χρήστες ένα ειδικό στυλιζαρισμένο λογότυπο της Apple μαζί με το “#AppleEvent” ως μέσο προώθησης και αύξησης της προβολής της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα περιήγησης Hashflag της Jane Manchun Wong, η κατακερματισμένη σημαία θα παραμείνει ζωντανή στην πλατφόρμα μέχρι τις 11 Μαρτίου και ορίζεται στα “#AppleEvent“, “#EventoDaApple” και “#ÉvénementApple“.

Η χρήση του Twitter από την Apple, είναι συχνό φαινόμενο, η εταιρεία το χρησιμοποιεί για για κάθε event από τον Σεπτέμβριο του 2020. Σύμφωνα με το Agency Creative, αυτές οι “hashflag” μπορεί να κοστίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια και συνήθως εμφανίζονται για μεγάλες εκδηλώσεις όπως το Super Bowl ή τις διακοπές.

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι θα πραγματοποιήσει ένα event την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 10:00 π.μ (ώρα Ειρηνικού) δηλαδή 20:00 (ώρα Ελλάδας). Φήμες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί ένα νέο iPhone SE, iPad Air και τουλάχιστον ένας νέος Mac. Το tagline της εκδήλωσης, “Peek performance,” έχει προκαλέσει εικασίες ότι η Apple μπορεί να προσφέρει μια ματιά σε ένα μελλοντικό προϊόν, αλλά αυτό παραμένει καθαρά εικαστικό.

Xara

Xara

Σχετικά με τον συγγραφέα

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα