Apple iOS

Έρχεται το iOS 16 WWDC 2022 ποτέ θα πραγματοποιηθεί

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι το 33ο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Όπως και με τις τελευταίες πολλές εκδηλώσεις του WWDC, το Παγκόσμιο Συνέδριο προγραμματιστών του 2022 θα διεξαχθεί ψηφιακά χωρίς κοινό.

Πριν από το 2020, η Apple φιλοξένησε το WWDC στο Συνεδριακό Κέντρο McEnery στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και παρευρέθηκαν χιλιάδες προγραμματιστές και υπάλληλοι της Apple, το 2020, η Apple παρουσίασε μια διαδικτυακή εκδήλωση που συνεχίζεται μέχρι και φέτος.

 

 “Στην καρδιά του, το WWDC ήταν πάντα ένα φόρουμ για τη δημιουργία σύνδεσης και την οικοδόμηση κοινότητας”, δήλωσε η Σούζαν Πρέσκοτ, αντιπρόεδρος της Apple για τις Παγκόσμιες Σχέσεις Προγραμματιστών και το Εταιρικό και Εκπαιδευτικό Μάρκετινγκ. “Με αυτό το πνεύμα, το WWDC22 προσκαλεί προγραμματιστές από όλο τον κόσμο να έρθουν μαζί για να εξερευνήσουν πώς να ζωντανέψουν τις καλύτερες ιδέες τους και να προωθήσουν τον φάκελο του δυνατού. Μας αρέσει να συνδεόμαστε με τους προγραμματιστές μας και ελπίζουμε όλοι οι συμμετέχοντες να φύγουν νιώθοντας ενεργοποιούνται από την εμπειρία τους».

Δεν θα υπάρχει κόστος που να σχετίζεται με το WWDC 2022, καθώς όλοι οι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εικονική εκδήλωση. Η Apple σχεδιάζει να παράσχει συνεδρίες και εργαστήρια για προγραμματιστές για να τους επιτρέψει να μάθουν για τις νέες δυνατότητες και τις ενημερώσεις λογισμικού που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση, καθώς και μια παραδοσιακή πρόκληση Swift Student.

Η Apple λέει ότι η φετινή εκδήλωση θα περιλαμβάνει πρόσθετες ενημερωτικές συνεδρίες, περισσότερα εργαστήρια εκμάθησης, περισσότερα ψηφιακά σαλόνια για την αλληλεπίδραση με τους συμμετέχοντες και πιο τοπικό περιεχόμενο, με στόχο να γίνει το WWDC22 «ένα πραγματικά παγκόσμιο γεγονός». Αν και η εκδήλωση θα είναι ψηφιακή, η Apple σχεδιάζει επίσης να διοργανώσει μια ειδική ημέρα για προγραμματιστές και φοιτητές στο Apple Park στις 6 Ιουνίου για να παρακολουθήσουν μαζί την κεντρική συζήτηση και τα βίντεο της κατάστασης της Ένωσης. Ο χώρος θα είναι περιορισμένος και η Apple θα δέχεται αιτήσεις.

Οι συνεδρίες προγραμματιστών και οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Apple Developer ή μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής Apple Developer. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν το Swift Playground τους στο Swift Student Challenge από σήμερα έως τις 25 Απριλίου και οι νικητές θα λάβουν ένα αποκλειστικό βραβείο WWDC 2022. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ειδικό ιστότοπο για την πρόκληση.

Η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή ομιλία την πρώτη ημέρα του WWDC για να αποκαλύψει νέο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων των iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 και watchOS 9. Είναι επίσης πιθανό να δούμε νέο υλικό στο WWDC, καθώς η Apple εργάζεται σε ένα ενημερωμένο Apple silicon Mac Pro, μια νέα έκδοση του MacBook Air και πολλά άλλα.

Η Apple σχεδιάζει να παρέχει στους προγραμματιστές πρόσθετες πληροφορίες πριν από το ‌WWDC 2022 μέσω email, της εφαρμογής Apple Developer και του ιστότοπου Apple Developer.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα