Apple iOS News

Όλα τα νέα στο iOS 15.5 Apple Pay Cash Updates και άλλα

Η Apple παρουσίασε σήμερα τις πρώτες beta του iOS 15.5 και του iPadOS 15.5 στους προγραμματιστές μετά από αναμονή τριών εβδομάδων μετά την κυκλοφορία του iOS 15.4 και του iPadOS 15.4. Οι νέες ενημερώσεις δεν είναι τόσο πλούσιες σε χαρακτηριστικά όσο οι προηγούμενες ενημερώσεις και επικεντρώνονται κυρίως σε μικροαλλαγές, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές μικρές τροποποιήσεις, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Apple Classical References

Υπάρχουν αναφορές στην επερχόμενη εφαρμογή “Apple Classical” που έχει αναπτύξει η Apple για να συμπληρώσει το Apple Music, υποδηλώνοντας ότι η αυτόνομη εφαρμογή θα μπορούσε σύντομα να κυκλοφορήσει. Υπάρχουν “Άνοιγμα στο Apple Classical” και “Άνοιγμα στη νέα εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για κλασική μουσική” στον κώδικα της εφαρμογής Μουσική, αλλά η εφαρμογή Κλασική δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Η Apple απέκτησε την υπηρεσία ροής κλασικής μουσικής Primephonic τον Αύγουστο του 2021 και είπε ότι θα χτίσει μια νέα εμπειρία κλασικής μουσικής για την Apple Music‌. Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα αυτόνομη εφαρμογή αφιερωμένη στην κλασική μουσική και η εφαρμογή θα συνδυάζει τη διεπαφή χρήστη και τις εξειδικεύσεις της Primephonic για κλασική μουσική με το Apple Music‌ και λειτουργίες όπως Lossless και Spatial Audio. Η Apple δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει η εφαρμογή, αλλά ξεκάθαρα γίνονται προετοιμασίες.

Apple Pay Cash

Στην ενότητα Apple Pay Cash της εφαρμογής Πορτοφόλι, υπάρχουν πλέον τα κουμπιά “Αίτημα” και “Αποστολή” για να διευκολύνετε τη διαχείριση μετρητών απευθείας από το Πορτοφόλι.

Το Apple Pay στην εφαρμογή Messages έχει επίσης μετονομαστεί σε “Apple Cash”.

Home App

Τώρα υπάρχουν γραμμές σήματος WiFi που σας επιτρέπουν να διασφαλίσετε ότι το HomePod έχει σύνδεση στην εφαρμογή Home.

Universal control

Σύμφωνα με τις έκδοσης του macOS της Apple, το Universal Control στις νέες ενημερώσεις iPadOS 15.5 και macOS Monterey 12.4 δεν είναι συμβατό με μηχανήματα που εκτελούν macOS 12.3 ή iPadOS 15.4, επομένως η Apple προτείνει ότι ως λύση, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν τις συσκευές Universal Control τους στις νέες εκδόσεις beta. .

Apple Card

Η Apple τώρα αναφέρεται στη φυσική κάρτα Apple ως “Κάρτα Titanium” στην εφαρμογή Πορτοφόλι.

iTunes Pass Rebranding

Η Apple προφανώς εργάζεται για να μετονομάσει το “iTunes Pass” στο Πορτοφόλι, μετονομάζοντάς το σε “Apple Account Card”. Οι αναφορές στην αλλαγή επισημάνθηκαν από το 9to5Mac και έχουν επιβεβαιωθεί από το MacRumors.

Υπήρχε μια επιλογή για να προσθέσετε ένα “iTunes Pass” στην εφαρμογή Πορτοφόλι που εμφανίζει τα χρήματα που σχετίζονται με το Apple ID σας. Η Apple φαίνεται να έχει αφαιρέσει την επιλογή προσθήκης iTunes Pass στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει σε άλλες χώρες. Είναι πιθανό μια εντελώς νέα επιλογή Apple Account Card να έρχεται στην εφαρμογή Wallet στο μέλλον.

«Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων, αξεσουάρ, εφαρμογών, παιχνιδιών και άλλων στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα με την Apple Pay»», αναφέρει ο κώδικας.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι σε εφαρμογές ανάγνωσης

Το iOS 15.5 προσθέτει υποστήριξη για το “External Link Account Entitlement” που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στις εφαρμογές αναγνώστη να προσθέτουν έναν σύνδεσμο σε έναν εξωτερικό ιστότοπο για σκοπούς δημιουργίας και διαχείρισης λογαριασμού. Ένας εξωτερικός σύνδεσμος θα επιτρέψει σε μια εφαρμογή όπως το Netflix να προσφέρει έναν τρόπο εγγραφής για λογαριασμό εκτός του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Οι εφαρμογές ανάγνωσης περιλαμβάνουν εκείνες που παρέχουν ψηφιακό περιεχόμενο όπως περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ήχο, μουσική ή βίντεο ως κύρια λειτουργικότητα της εφαρμογής, με το Spotify, το Netflix, το Hulu και άλλες εφαρμογές να χρησιμεύουν ως παράδειγμα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα