Apple Apple Watch

Βιντεοκλήσεις μέσω του Apple Watch

Το λουράκι της Wristcam που διαθέτει κάμερα για το Apple Watch μπορεί να λαμβάνει βιντεοκλήσεις τύπου FaceTime, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την Wristcam, είναι ένα λουράκι Apple Watch που προσθέτει μια κάμερα 8 megapixel και μια κάμερα selfie δύο megapixel στον καρπό σας, με την κάμερα να μπορεί να χωρέσει έως και 2000 φωτογραφίες ή μια ώρα βίντεο. Η συσκευή συνδέεται με το Apple Watch μέσω WiFi ή Bluetooth και επιτρέπει την εγγραφή.

Με τη νέα δυνατότητα βιντεοκλήσεων, οι κάτοχοι που θα έχουν το λουράκι της Wristcam θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις σε φίλους και συγγενείς απευθείας από τους καρπούς τους.

Από μόνο του, το Apple Watch υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις και ηχητικές κλήσεις FaceTime, αλλά καθώς δεν διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, δεν υπάρχει λειτουργία βιντεοκλήσεων.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Wristcam, θα λαμβάνετε και θα καλείτε σε άτομα που έχουν το αντίστοιχο αξεσουάρ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι το FaceTime ή δική τους λειτουργία βιντεοκλήσεων — και τα δύο μέρη πρέπει να έχουν την εφαρμογή Wristcam.


Οι βιντεοκλήσεις είναι διαθέσιμες από σήμερα, αλλά ο ιστότοπος της Wristcam λέει ότι οι χρήστες πρέπει να ζητήσουν “πρώιμη πρόσβαση” για να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία. Η Wristcam αποκτά επίσης ένα νέο WristcamOS SDK, το οποίο θα ανοίξει τις δυνατότητες της κάμερας της συσκευής στους προγραμματιστές του App Store.

Το λουράκι μπορεί να αγοραστεί από τον ιστότοπο Wristcam στην τιμή των 299 $.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα