Apple iPhone

Το Bloomberg επιβεβαιώνει ότι η Apple δοκιμάζει iPhone με θύρες USB-C

Η Apple όντως δοκιμάζει iPhone που είναι εξοπλισμένα με θύρες USB-C αντί για θύρες Lightning, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Η Apple δεν σχεδιάζει να κάνει τη μετάβαση από Lightning σε USB-C το νωρίτερο μέχρι το 2023, με τα φετινά iPhone να συνεχίζουν να προσφέρουν μια θύρα Lightning.

Ακούσαμε για πρώτη φορά για μια πιθανή εναλλαγή σε USB-C από τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, ο οποίος νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είπε ότι η Apple σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη θύρα Lightning υπέρ μιας θύρας USB-C στα μοντέλα iPhone 15 του 2023.

Υπήρξαν ατελείωτες φήμες για την υιοθέτηση θύρων USB-C από την Apple όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά αφότου η Apple άρχισε να χρησιμοποιεί USB-C για τη σειρά iPad, αλλά μέχρι στιγμής, η Apple έχει κολλήσει με το Lightning για το iPhone.

Ενδέχεται να σχεδιάζει να κάνει ανταλλαγή λόγω νομικών απαιτήσεων που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επεξεργάζεται νομοθεσία που θα απαιτεί από την Apple να χρησιμοποιεί τεχνολογία USB-C σε όλη τη σειρά προϊόντων της, σε iPhone, iPad και AirPods.

Όλες οι συσκευές που πωλούνται στην Ευρώπη θα πρέπει να διαθέτουν καθολική θύρα USB-C, σε περίπτωση που εγκριθεί η νομοθεσία, επομένως η Apple θα πρέπει να αποστέλλε μοντέλα με USB-C στα ‌iPhone‌ της Ευρώπη ή απλώς να κάνει την ανταλλαγή με Lightning σε όλο τον κόσμο.

Οι θύρες USB-C θα επέτρεπαν μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης και πιο γρήγορες μεταφορές δεδομένων, ενώ θα φέρουν το iPhone σε ευθυγράμμιση με τα μοντέλα Mac και ‌iPad που χρησιμοποιούν ήδη USB-C.

Εάν η Apple κάνει μετάβαση στο USB-C, ο Gurman λέει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει με έναν προσαρμογέα που θα επιτρέπει στα USB-C iPhone να συνδέονται με αξεσουάρ που διαθέτουν θύρες Lightning.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα