iOS Mac News

Το macOS Ventura υποστηρίζει τιμονίερα για γρήγορα games

Το macOS Ventura διαθέτει υποστήριξη για μερικούς από της πιο δημοφιλείς τιμονιέρες της αγοράς, πεντάλ και μοχλό ταχυτήτων για χρήση σε παιχνίδια αγώνων στο Mac, συμπεριλαμβανομένων και της σειράς Logitech G920 και G29, σύμφωνα με τον ιστότοπο προγραμματιστών της Apple.

Η Apple λέει επίσης ότι πολλοί πρόσθετοι ελεγκτές παιχνιδιών Bluetooth και USB υποστηρίζονται σε macOS Ventura, iOS 16, iPadOS 16 και tvOS 16. Μεταξύ των νέων ελεγκτών που υποστηρίζονται είναι τα Joy-Cons της Nintendo, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε ένα ζευγάρι. ελεγκτή, σύμφωνα με τη δοκιμή στο iOS 16 από τον προγραμματιστή Riley Testut.

Μια νέα λειτουργία “buddy controller” στο macOS Ventura, το iOS 16 και το iPadOS 16 συνδυάζει εισόδους από πολλαπλά χειριστήρια παιχνιδιών σε ένα, ώστε ένας φίλος να μπορεί να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το macOS Ventura είναι διαθέσιμο σε έκδοση beta για εγγεγραμμένους προγραμματιστές της Apple, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια beta τον Ιούλιο. Η Apple λέει ότι η ενημέρωση λογισμικού θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, φέρνοντας την εκτεταμένη υποστήριξη για χειριστήρια παιχνιδιών και αξεσουάρ αγώνων σε όλους τους χρήστες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα