Apple iOS

Mεταφράσεις απευθείας από την εφαρμογή της κάμερας στο iOS 16

Η Apple στο iOS 16 έφερε τη δυνατότητα μετάφρασης απευθείας απο την εφαρμογή της Κάμερα, επιτρέποντας στο iPhone να χρησιμοποιείται για τη μετάφραση επιγραφών, συσκευασιών και άλλων χωρίς να χρειάζεται να γίνεται σε δεύτερο χρόνο.

Η χρήση της δυνατότητας μετάφρασης είναι τόσο απλή όσο το να ανοίξετε την εφαρμογή της Κάμερα και να στέψετε την κάμερα στο σημείο που θέλετε να μεταφράσετε. Πατήστε το κουμπί επιλογής κειμένου στην εφαρμογή για να επιλέξετε το κείμενο που εντοπίστηκε και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή μετάφρασης για να λάβετε μια άμεση μετάφραση. Είναι μια χρήσιμη λειτουργία που είναι ιδανική για πινακίδες και άλλες ταμπέλες μαγαζιών που μπορεί να δείτε όταν ταξιδεύετε.

Η εφαρμογή Google Translate έχει εδώ και καιρό μια παρόμοια λειτουργία όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια κάμερα στην εφαρμογή και να μεταφράσετε οποιοδήποτε κείμενο υπάρχει γύρω σας, επομένως αυτή η νέα λειτουργία του iOS 16 τοποθετεί μια παρόμοια λειτουργία στην εφαρμογή της Κάμερας του iOS.

Η Apple έχει προσθέσει επίσης νέες Γρήγορες Ενέργειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αυτήν τη λειτουργία της Κάμερας και με άλλες επιλογές Ζωντανού κειμένου στο iOS. Οι Γρήγορες Ενέργειες κάνουν τα δεδομένα που ανιχνεύονται σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο και μέσω της εφαρμογής της Κάμερας ναι είναι ενεργές πληροφορίες. Μπορείτε να πατήσετε πληροφορίες πτήσεων, αποστολές, ξένες γλώσσες, νομίσματα, διευθύνσεις URL και άλλα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε, να πραγματοποιείτε μετατροπές, να επισκέπτεστε διευθύνσεις URL και πολλά άλλα, και όλα αυτά από το περιεχόμενο των φωτογραφιών και των βίντεο.

Το iOS 16 είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές αυτήν τη στιγμή, με την Apple να σχεδιάζει να διαθέσει μια δημόσια έκδοση beta τον Ιούλιο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα