Apple

Πρόγραμμα Self Service Repair και στην Ευρώπη (φτιάξτο μόνος)

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα επισκευής αυτοεξυπηρέτησης στην Ευρώπη, επεκτείνοντας το πρόγραμμα πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά.

Οι πελάτες στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν τώρα να αγοράσουν γνήσια ανταλλακτικά Apple και να συμβουλευτούν εγχειρίδια επισκευής, μέσω του Apple Self Service Repair Store. Η Apple λέει ότι οι πελάτες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις δικές τους επισκευές θα μπορούν να πραγματοποιούν πολλές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές για τις σειρές iPhone 12 και iPhone 13 και φορητούς υπολογιστές Mac με τον επεξεργαστή της Apple.

Για να πραγματοποιήσουν μια επισκευή, οι πελάτες θα πρέπει πρώτα να διαβάσουν το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους και τη συγκεκριμένη επισκευή στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Στη συνέχεια, θα μπορούν να παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και εργαλεία από το Self Service Repair Store (το οποίο θα βρείτε εδώ) και να ξεκινήσουν την επισκευή. Όλα τα εργαλεία και τα ανταλλακτικά που προσφέρονται στο κατάστημα υποβάλλονται σε “εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία”, λέει η Apple.

Ενώ οι πελάτες πρέπει να παραγγείλουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για την επισκευή, η Apple θα παράσχει ένα κιτ $49 περίπου 49 ευρώ που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για τη διενέργεια επισκευών για τους πελάτες. Στους πελάτες επίσης θα παρέχετε και το κιτ ενοικίασης θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες για μία εβδομάδα, που μετά θα πρέπει να το στείλουν πίσω στην Apple. Αυτή η επιλογή ενοικίασης προσφέρει ευελιξία σε πελάτες που μπορεί να μην θέλουν να έχουν το δικό τους κιτ και να αγοράζουν πλήρως εργαλεία για μία μόνο επισκευή.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Apple για «περαιτέρω επέκταση της πρόσβασης στις επισκευές», σύμφωνα με την εταιρεία. Ωστόσο, η Apple προειδοποιεί ότι η «συντριπτική πλειοψηφία» των πελατών θα πρέπει να επισκέπτεται έναν επαγγελματία πάροχο επισκευών, όπως ένα Apple Store, για να διασφαλίσει ότι οι συσκευές τους επισκευάζονται με ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Apple έχει επεκτείνει το δίκτυο επισκευής της, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 3.000 ανεξάρτητων παρόχων επισκευών και περισσότερων από 5.000 εξουσιοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα