Apple

Το Find My της Apple σώζει γυναίκα από τροχαίο

Το Find My της Apple βοηθά τους πυροσβέστες να διασώσουν θύμα τροχαίου στην Καλιφόρνια, ενώ η Apple φέτος παρουσίασε πολλές νέες δυνατότητες ασφαλείας, όπως το Emergency SOS μέσω δορυφόρου και επίσης το Crash Detection. Ωστόσο, ακόμη και χωρίς αυτές τις δυνατότητες διαθέσιμες στο iPhone της, μια γυναίκα την Τετάρτη σώθηκε από πυροσβέστες από τροχαίο ατύχημα στην Καλιφόρνια χάρη στο Find My της Apple.

Τα νέα προέρχονται από την πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας San Bernardino, η οποία μοιράστηκε την αναφορά στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Σύμφωνα με το SBCoFD, πυροσβέστες πήγαν σε μια αναφερόμενη τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο 18, βόρεια της 40ης οδού στην πόλη San Bernardino. Εκεί, βρήκαν ένα όχημα, στο πλάι και πολύ μακριά από το δρόμο.

Το SBCoFD λέει ότι το θύμα πιθανότατα πέρασε τη νύχτα στο τρακαρισμένο όχημα. Δεδομένου ότι η γυναίκα έλειπε και κανείς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, τα μέλη της οικογένειας έλεγξαν την τοποθεσία της στο Find My iPhone, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την τρέχουσα τοποθεσία τους με φίλους και συγγενείς.

Αφού είδε πού βρισκόταν, η οικογένεια κάλεσε το 911, το οποίο έστειλε γρήγορα την πυροσβεστική σε εκείνη την τοποθεσία που εμφανίζεται στο Find My της Apple. Δεδομένου ότι το όχημα βρισκόταν περίπου 200 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο και το θύμα είχε σοβαρούς τραυματισμούς, οι πυροσβέστες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό Urban Search & Rescue (USAR), συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ανύψωσης για την ασφαλή ανάσυρση.

Στη συνέχεια το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό κέντρο τραυμάτων και τώρα νοσηλεύεται.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα