iPhone

Το iOS 17.4 σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση της μπαταρίας του iPhone 15 με μια ματιά

Με το iOS 17.4, η Apple βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται η κατάσταση της μπαταρίας στους χρήστες του iPhone 15, διευκολύνοντάς τους να κατανοήσουν την κατάσταση της μπαταρίας τους με μια ματιά.

Στην ενότητα “Μπαταρία” της εφαρμογής “Ρυθμίσεις”, η καταχώριση “Υγεία μπαταρίας” διαθέτει τώρα μια ένδειξη όπως “Κανονική”, η οποία είναι προσβάσιμη χωρίς να πατήσετε στην προηγούμενη ενότητα “Υγεία μπαταρίας και φόρτιση”.

Αν πατήσετε στην ένδειξη για την υγεία της μπαταρίας σε ένα iPhone 15, θα εμφανιστεί ο αριθμός κύκλων μπαταρίας, η ημερομηνία κατασκευής και η πρώτη χρήση. Αυτές οι πληροφορίες ήταν προηγουμένως κρυμμένες στην ενότητα Γενικά > Πληροφορίες της εφαρμογής Ρυθμίσεις.

Η ενότητα “Βελτιστοποίηση φόρτισης” συνεχίζει να παρέχει τις ίδιες ρυθμίσεις. Η βελτιστοποιημένη φόρτιση μπαταρίας διατηρεί την υγεία της μπαταρίας, μαθαίνοντας τις συνήθειες χρήσης και περιορίζοντας το χρόνο που η μπαταρία παραμένει στο 100% της φόρτισης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για τον περιορισμό της φόρτισης στο 80 τοις εκατό για περαιτέρω διατήρηση της υγείας, καθώς και μια εναλλαγή για την απενεργοποίηση της βελτιστοποιημένης φόρτισης συνολικά.

Σημειώστε ότι αυτές οι αλλαγές περιορίζονται στα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Οι ρυθμίσεις μπαταρίας δεν έχουν αλλάξει σε παλαιότερα μοντέλα iPhone.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε