Tech

Το Instagram αντιγράφει για άλλη μια φορά το Twitter και το TikTok

Το Instagram, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας νέας λειτουργίας “Σημειώσεις” που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να μοιράζονται τις σκέψεις τους χρησιμοποιώντας κείμενο και emoji. Οι σημειώσεις περιγράφονται ως σύντομες αναρτήσεις που μπορούν να περιλαμβάνουν έως και 60 χαρακτήρες, πράγμα που σημαίνει ότι μοιάζουν με ένα tweet, αλλά υποστηρίζουν λιγότερες λέξεις.

Οι σημειώσεις μπορούν να κοινοποιηθούν μεταβαίνοντας στην κορυφή των εισερχομένων, επιλέγοντας ακόλουθους ή άτομα στη Λίστα στενών φίλων και, στη συνέχεια, γράφοντας και κοινοποιώντας μια σημείωση. Οι σημειώσεις θα εμφανίζονται στο επάνω μέρος των εισερχομένων για 24 ώρες και οι απαντήσεις θα εμφανίζονται ως DM.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, μάθαμε ότι στους ανθρώπους άρεσε να έχουν έναν ελαφρύ και εύκολο τρόπο να μοιράζονται ό,τι έχουν στο μυαλό τους και να ξεκινούν συνομιλίες. Από το να ζητούν συστάσεις μέχρι να μοιράζονται αυτά που θέλουν, τα Notes προσφέρουν στους ανθρώπους έναν απλό και αυθόρμητο τρόπο να εκφράζονται και να συνδέονται μεταξύ τους.

Το Instagram θα εφαρμόσει επίσης σύντομα τα Ομαδικά Προφίλ, τα οποία θα επιτρέπουν σε πολλούς χρήστες να μοιράζονται αναρτήσεις και ιστορίες μέσω ενός αποκλειστικού, κοινόχρηστου προφίλ.

Το Candid Stories βρίσκεται επίσης σε δοκιμή, με το Instagram να στοχεύει να προσθέσει λειτουργίες όπως το BeReal και το TikTok Now. Οι ειλικρινείς ιστορίες είναι ορατές μόνο σε όσους μοιράζονται επίσης το δικό τους Candid και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για να “μοιράζεστε αυτό που κάνετε εκείνη τη στιγμή”. Το Instagram θα στέλνει καθημερινές ειδοποιήσεις για τη δημοσίευση ενός Candid, εκτός εάν η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη.

Οι σημειώσεις κυκλοφορούν σήμερα, ενώ το Candid Stories βρίσκεται σε δοκιμή και θα είναι διαθέσιμο για ορισμένους χρήστες. Τα Group Profiles πρόκειται να κυκλοφορήσουν πιο μετά.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

News Tech

Τα βίντεο «Reels» εμπνευσμένα από το TikTok έρχονται στο Facebook

  • 11 Οκτωβρίου, 2021
Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι φέρνει το Reels, τα βίντεο μικρής μορφής που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα μόνο στην πλατφόρμα Instagram,
Apple Tech

Οι συνδρομητές του Apple Music μπορούν να χρησιμοποιούν και Windows 11

  • 21 Οκτωβρίου, 2021
Οι συνδρομητές του Apple Music που χρησιμοποιούν Windows 11 και δεν τους αρέσει να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω του