iPhone

“Tap to Pay”: To iPhone δέχεται πληρωμές POS επίσημα εκτός ΗΠΑ

Η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tap to Pay στο iPhone στην Αυστραλία, επιτρέποντας σε ανεξάρτητους πωλητές, μικρούς εμπόρους και μεγάλους λιανοπωλητές στη χώρα να χρησιμοποιούν τα iPhone ως τερματικό πληρωμής.

Παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2022, η δυνατότητα επιτρέπει σε συμβατά iPhone να δέχονται πληρωμές μέσω Apple Pay, ανέπαφων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και άλλων ψηφιακών πορτοφολιών, χρησιμοποιώντας μόνο ένα iPhone – δεν απαιτείται επιπλέον υλικό ή μηχάνημα πιστωτικών καρτών.

Πατήστε για πληρωμή στο iPhone χρησιμοποιεί τεχνολογία NFC για τον ασφαλή έλεγχο ταυτότητας των ανέπαφων πληρωμών, ενώ η λειτουργία υποστηρίζει επίσης την εισαγωγή PIN, η οποία περιλαμβάνει επιλογές προσβασιμότητας.

“Η Αυστραλία είναι ένα έθνος επιχειρηματιών και καινοτόμων και οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στην καρδιά του εργατικού δυναμικού της χώρας, απασχολώντας εκατομμύρια Αυστραλούς. Τώρα, με το Tap to Pay στο iPhone είναι πιο εύκολο από ποτέ για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους δέχονται ανέπαφες πληρωμές χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone τους, όπου κι αν δραστηριοποιούνται», δήλωσε η Jennifer Bailey, αντιπρόεδρος της Apple για το Apple Pay και το Apple Wallet. “Η ευκολία του Tap to Pay στο iPhone δίνει τη δυνατότητα στις αυστραλιανές επιχειρήσεις να προσφέρουν εύκολες, ασφαλείς και ιδιωτικές εμπειρίες ανέπαφων πληρωμών στους πελάτες τους και να τους βοηθήσουν να λειτουργήσουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.”
Το Westpac και το Tyro Payments είναι οι αρχικές πλατφόρμες πληρωμών στην Αυστραλία που υποστηρίζουν το Tap to Pay για τους επιχειρηματικούς πελάτες τους. Η Apple λέει ότι πρόσθετες πλατφόρμες και εφαρμογές πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πληρωμής ANZ Worldline, Stripe, Till Payments και Zeller, θα καταστήσουν αυτή την ασφαλή και βολική δυνατότητα διαθέσιμη τους επόμενους μήνες.

Το “Tap to Pay” στο iPhone απαιτεί iPhone XS ή νεότερα μοντέλα και λειτουργεί για τους πελάτες όπως θα έκανε κάθε κανονική συναλλαγή Apple Pay. Οι πωλητές πρέπει απλώς να ανοίξουν την εφαρμογή, και όπως και στο POS θα έβαζαν το ποσό της συναλλαγής και θα το έδιναν στον πελάτη να χτυπήσει την κάρτα ή το κινητό του για να γίνει η χρέωση, έτσι δουλεύει και στο iPhone με τον ίδιο τρόπο.

Το Tap to Pay στο iPhone είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 700.000 επιπλέον επιχειρήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ τα Apple Stores στις ΗΠΑ έχουν επίσης κυκλοφορήσει τη λειτουργία. Η Αυστραλία είναι η τρίτη περιοχή που υποστηρίζει το Tap to Pay, μετά από παρόμοια διάθεση στην Ταϊβάν τον περασμένο μήνα. Σύντομα θα το δούμε και στην Ελλάδα, μείνεται συντονησμένη στο dimigeo.gr για ότι νεότερο για το tap to pay.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε