Apple Apple Watch News

Νέα εικόνα προσφέρει σαφέστερη ματιά στο μέγεθος οθόνης του Apple Watch Series 7 συγκριτικά με τη σειρά 6

Το Apple Watch Series 7 βγαίνει επίσημα στα ράφια και ξεκινά να φτάνει σε πελάτες παγκοσμίως. Ενώ έχουμε δει κριτικές στα μέσα ενημέρωσης για το νέο ρολόι, δεν έχουμε δει ακόμη μια σαφή σύγκριση  με το περσινό Apple Watch Series 6 μέχρι τώρα.

Η Apple λέει ότι το νέο Apple Watch Series 7 διαθέτει 20% μεγαλύτερη οθόνη από τη Σειρά 6, κυρίως χάρη στα μειωμένα περιθώρια που επιτρέπουν στην οθόνη να κάμπτεται ελαφρώς στις άκρες. Έχει μια παράλληλη σύγκριση της Σειράς 7 με τη Σειρά 6 στον ιστότοπό της, αλλά για μια ποιο εμφανή σύγκριση, μια εικόνα έχει πλέον κοινοποιηθεί στο Twitter η παραπάνω εικόνα.

Δείχνει καθαρά το Apple Watch Series 7 με μια αισθητά μεγαλύτερη οθόνη από τη Σειρά 6, παρά το μέγεθος που έχει το περίβλημα που μεγαλώνει ελαφρώς. Για να επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη οθόνη, η εταιρία ενημέρωσε τη διεπαφή χρήστη στο watchOS ότι περιλαμβάνει μεγαλύτερα κουμπιά, καθώς και ένα πλήρες πληκτρολόγιο στην οθόνη QWERTY για την συγγραφή μηνύματος με κανονικό πληκτρολόγιο.

Εκτός από τη μεγαλύτερη οθόνη του, το Apple Watch Series 7 διαθέτει επίσης ταχύτερη φόρτιση και μεγαλύτερη αντοχή.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα