Movies News

Venom: Let There Be Carnage – Νο Spoils

Το Venom: Let There Be Carnage είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2021 με τον χαρακτήρα Venom της Marvel Comics, παραγωγής της Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel και την Tencent Pictures. Διανέμεται από τη Sony Pictures Releasing, είναι η δεύτερη ταινία στο Σύμπαν του Spider-Man της Sony και η συνέχεια του Venom (2018). Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Andy Serkis από σενάριο της Kelly Marcel, βασισμένη σε μια ιστορία που έγραψε με τον Tom Hardy που πρωταγωνιστεί ως Eddie Brock / Venom μαζί με τους Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham και Woody Harrelson. Στην ταινία, ο Brock παλεύει να προσαρμοστεί στη ζωή ως οικοδεσπότης του εξωγήινου συμβιώτου Venom, ενώ ο κατά συρροή δολοφόνος Cletus Kasady (Harrelson) δραπετεύει από τη φυλακή αφού γίνεται ο οικοδεσπότης του Carnage, ενός χαοτικού γόνου του Venom.

Το Venom προοριζόταν να είναι η αρχή ενός νέου κοινόχρηστου σύμπαντος και τα σχέδια για ένα σίκουελ ξεκίνησαν κατά την παραγωγή της πρώτης ταινίας. Ο Χάρελσον κλήθηκε να κάνει μια σύντομη εμφάνιση ως Kasady στο τέλος του Venom με την πρόθεση να γίνει ο κακός Carnage στη συνέχεια. Οι επίσημες εργασίες για το σίκουελ ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2019, με τους Χάρντι και Χάρελσον να επιβεβαιώνονται ότι θα επιστρέψουν μαζί με τον Μαρσέλ ως συγγραφέα. Ο Σέρκης προσλήφθηκε ως σκηνοθέτης τον Αύγουστο, εν μέρει λόγω της εμπειρίας του από τη δουλειά με το CGI και την τεχνολογία λήψης κίνησης, που ήταν σημαντικό μέρος της απεικόνισης του Venom και του Carnage στην ταινία. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα Leavesden Studios στην Αγγλία από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020, με επιπλέον γυρίσματα στο Σαν Φρανσίσκο τον Φεβρουάριο. Ο τίτλος ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2020. Η ταινία εμπνεύστηκε κυρίως από το τόξο ιστορίας κόμικ “Maximum Carnage” (1993) και το τόξο ιστορίας της σειράς κινουμένων σχεδίων Spider-Man του 1994 The Venom Saga (1996).

Το Venom: Let There Be Carnage έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Οκτωβρίου 2021. Καθυστέρησε από την αρχική ημερομηνία του Οκτωβρίου 2020 λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η ταινία έχει εισπράξει πάνω από 353 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ήδη, καθιστώντας την την ένατη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021 και έλαβε μικτές κριτικές από τους κριτικούς.

Η ταινία έχει μια βδομάδα τώρα, που προβάλλεται στα σινεμά της χώρας μας, και αυτήν την βδομάδα θα ξεκινήσει και η επίσημη προβολή στην IMAX μέσω του κινηματογράφου Cineplexx στο One Salonica στην Θεσσαλονίκη. Αν δεν έχεις δει την ταινία ακόμα είσαι τυχερός γιατί αυτή την εμπειρία δεν την χάνεις, αν ήδη την έχεις δει την ταινία τότε άλλη μια φορά κρίνετε απαραίτητη, για να την καταλάβεις καλύτερα. Και αν νομίζεις πως είμαστε υπερβολική, τότε ίσως να σε πείσει ο Andy Serkis Director της ταινίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cineplexx GR (@cineplexxgr)

O Eminem και το τραγούδι

Το νέο τραγούδι του Eminem παίζει κατά τη διάρκεια των τίτλων, ο ίδιος ο Eminem επιβεβαίωσε ότι δούλεψε στο soundtrack της ταινίας, δημοσιεύοντας ένα teaser στο Twitter πριν προβληθέι επίσημα και ήταν μια ωραία τοποθέτηση:

 

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα