Movies News

Eli: Επιτέλους μια νετφλιξοταινία με αληθινό πλοτ τουίστ

Eli. [Έλλη] το διάβαζα εγώ, [Ιλάι] διαβάζεται κανονικά αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό. Αρχικά είναι θρίλερ. Βασικά, για να μιλάμε σωστά είναι ταινία τρόμου. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να τα ξεχωρίσετε, διαβάστε περισσότερα στο dimigeo.gr.

Ουσιαστικά είναι ένα παιδάκι που από μωρό έχει αλλεργία στη ζωή (ουάου αυτό ήταν πολύ ντιπ, πως τα λέω έτσι). Το παιδάκι, ο Eli, εξού και ο τίτλος της ταινίας, έχει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να αναπνεύσει τον αέρα. Χρειάζεται να βρίσκεται σε ειδικούς θαλάμους κλπ.

SPOILER ALERT!!! Άμα δεν το έχετε δει, να πάτε να το δείτε και μετά να διαβάσετε το άρθρο. Εγώ προειδοποίσα.

Αποφασίζουν, λοιπόν, οι γονείς του να τον πάνε σε μια περίεργη κυριούλα, η οποία ισχυρίζεται ότι ξέρει πως να θεραπεύσει το παιδί με τρία στάδια θεραπείας. Σταδιακά μαθαίνουμε ότι το παιδιάκι μπορεί να μην επιβιώσει καν από το τελευταίο στάδιο της θεραπείας και εκεί είναι που αρχίζουν τα ντράματα. Βρίσκει τα έγγραφα της περίεργης κυριούλας και μαθαίνει ότι κανένα από τα προηγούμενα παιδιά δεν επιβίωσε και προσπαθεί να αποδράσει. Εκεί είναι που μαθαίνει ότι όλη η ζωή του ήταν ένα Μπιγκ Φατ Λαι, κοινώς, ένα τεράστιο ψέμα.

(Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω παραπάνω γιατί άμα συνεχίσω θα σποιλάρω όλη την ταινία και δεν πρέπει, βέβαια, προειδοποίησα για σπόιλερ οπότε μπορώ να γράψω λίγα ακόμα. Αλλά δεν θα γράψω. Η αποφασιστικότητα μου όμως Ε; Μόνη μου.)

Δεν τρελάθηκα με την υπόθεση ούτε με τα γυρίσματα ούτε με κάτι άλλο τόσο πολύ. Ήταν μια απλή ταινία νέτφλιξ απλά και μόνο για να περάσεις τον χρόνο σου. Ωστόσο, είχε κάτι διαφορετικό από τις άλλες ταινίες. Είχε ένα πλοτ τουιτ, μια αλλαγή δηλαδή στην πλοκή, στο τέλος που δεν την περίμενε κανείς. Είναι η μόνη ταινία που στην ουσία κερδίζει “ο κακός”. Αυτό μόνο. Δεν θα το αναλύσω παραπάνω, να πέτε να τη δείτε. Με παρέα, όχι μόνοι σας, γιατί τέτοιες ταινίες είναι πιο πολύ για χαβαλέ, για την παρέα, (για να γελάνε αυτοί που δεν φοβούνται και να κοροϊδεύουν αυτούς που φοβούνται..) Εεε εννοώ.. πολύ ωραία ταινία.

Τώρα σοβαρά, την προτείνω. Για horror movie night με την παρέα είναι ό,τι πρέπει.

Xara

Xara

Σχετικά με τον συγγραφέα

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα