Apple Mac News

Η Apple αναπτύσσει το «Mac Studio»

Η Apple εργάζεται σε μια συσκευή “Mac Studio” που φαίνεται να είναι μια διασταύρωση μεταξύ ενός Mac Pro και ενός Mac mini, σύμφωνα με μια αναφορά από το 9to5Mac που επικαλείται μια απροσδιόριστη πηγή με γνώση των σχεδίων της Apple.

Η συσκευή είναι “επιπλέον” των φημολογούμενων ‌Mac mini‌ και ‌Mac Pro‌, αλλά κυρίως βασίζεται στο ‌Mac mini. Θα διαθέτει “πολύ ισχυρότερο hardware” και υπάρχουν δύο εκδόσεις υπό ανάπτυξη. Το ένα μηχάνημα θα χρησιμοποιεί το ίδιο τσιπ M1 Max που παρουσιάστηκε στα μοντέλα MacBook Pro του 2021, ενώ το άλλο θα χρησιμοποιεί ένα τσιπ Silicon της Apple που είναι πιο ισχυρό από το ‌M1 Max‌.

Ο Mark Gurman του Bloomberg έχει περιγράψει προηγουμένως μια νέα έκδοση του ‌Mac Pro‌ που θα διαθέτει ένα μικρότερο πλαίσιο που θα πωλείται παράλληλα με το μεγαλύτερου μεγέθους ‌Mac Pro‌, και ακούγεται ότι το “Mac Studio” θα μπορούσε να είναι αυτό το μικρότερου μεγέθους Mac Pro.

Ο Gurman έχει πει προηγουμένως ότι το μικρότερο ‌Mac Pro θα έχει έως 40 πυρήνες CPU και έως 128 πυρήνες GPU.

Το Mac Studio είναι γνωστό εσωτερικά με την κωδική ονομασία J375 και το 9to5Mac λέει ότι ενώ η ονομασία θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει, απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες και θα πωλείται μαζί με μια “Apple Studio Display” 7K που έχει επίσης στα σκαριά η Apple.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει το Mac Studio, αλλά προηγούμενες φήμες δείχνουν ότι θα μπορούσε να παρουσιαστεί κάποια στιγμή στο WWDC του φθινοπώρου πριν κυκλοφορήσει κανονικά.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα