Apple iPhone

Τρέμουν τα καταστήματα service με αυτό το νέο πρόγραμμα της Apple

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι κυκλοφόρησε το πρόγραμμα επισκευής στο σπίτι για το iPhone, το οποίο ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, θα επιτρέψει στους χρήστες iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE τρίτης γενιάς να πραγματοποιούν ορισμένες επισκευές στο σπίτι μόνοι τους, στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ώρα αλλά τα σχέδια θέλουν να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη αργότερα φέτος.

Η Apple λέει ότι τα γνήσια εγχειρίδια επισκευής,  ανταλλακτικά και εργαλεία της Apple θα είναι διαθέσιμα σε ένα νέο κατάστημα το οποίο θα είναι αποκλειστικά, επισκευών Self Service. Στο κατάστημα, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 200 μεμονωμένα ανταλλακτικά και εργαλεία.

Αρχικά, το κατάστημα θα περιλαμβάνει εργαλεία μόνο για τις σειρές iPhone 12‌ και iPhone 13 και την τρίτης γενιάς iPhone SE. Η Apple λέει ότι σχεδιάζει να επεκτείνει το κατάστημα με εργαλεία, εγχειρίδια και ανταλλακτικά για Mac με τσιπ της Apple αργότερα φέτος.

Για να πραγματοποιήσουν μια επισκευή, οι πελάτες θα πρέπει πρώτα να διαβάσουν το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Στη συνέχεια, θα μπορούν να παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και εργαλεία από το Self Service Repair Store και να ξεκινήσουν την επισκευή. Όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα που προσφέρονται στο κατάστημα υποβάλλονται σε “εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία”, λέει η Apple.

Ενώ οι πελάτες πρέπει να παραγγείλουν τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την επισκευή, η Apple θα παράσχει ένα κιτ $49 που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για τη διενέργεια επισκευών για τους πελάτες. Το κιτ ενοικίασης θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες για μία εβδομάδα προτού χρειαστεί να σταλούν πίσω στην Apple και να αποσταλεί δωρεάν. Αυτή η επιλογή ενοικίασης προσφέρει ευελιξία σε πελάτες που μπορεί να μην θέλουν να κατέχουν και να αγοράζουν πλήρως εργαλεία για μία μόνο επισκευή.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Apple για «περαιτέρω επέκταση της πρόσβασης στις επισκευές», σύμφωνα με την εταιρεία. Ωστόσο, η Apple προειδοποιεί ότι η “συντριπτική πλειονότητα” των πελατών θα πρέπει να επισκέπτεται έναν επαγγελματία πάροχο επισκευών, όπως ένα Apple Store, για να διασφαλίσει ότι οι συσκευές τους επισκευάζονται με ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Apple έχει επεκτείνει το δίκτυο επισκευής της, περιλαμβάνοντας πάνω από 3.000 Ανεξάρτητους Παρόχους Επισκευών και περισσότερους από 5.000 εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα