Tech

Το νέο Sound Blaster Katana SE έρχεται με ήχο που «γεμίζει» το χώρο… χωρίς subwoofer!

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Sound Blaster Katana SE, του νεότερου gaming soundbar της καθιερωμένης σειράς Katana, το οποίο επιτρέπει πλέον στους χρήστες να απολαμβάνουν ισχυρό ήχο αβίαστα χωρίς πρόσθετο βάρος. Με το βραβευμένο σύστημα bi-amplified four-driver και το DSP πολλαπλών πυρήνων της Creative, αυτή η νέα ηχομπάρα μπορεί να προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια και ένταση, χωρίς να χρειάζεται subwoofer. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Super X-Fi, τις δυνατότητες 5.1 virtual surround και τις ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, το Sound Blaster Katana SE είναι το ιδανικό soundbar για gamers, λάτρεις του κινηματογράφου και της μουσικής που θέλουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς στο χώρο ή την ποιότητα ήχου.

H Sound Blaster Katana SE προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου που πραγματικά αψηφά το μέγεθός του, προσφέρει μια απρόσκοπτη αλλά ισχυρή λύση ήχου στους χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν τον gaming ήχο τους. Εξοπλισμένο με tweeter από υφασμάτινο θόλο 0,75% που βοηθούν στην παραγωγή καθαρότερων και πιο εκλεπτυσμένων υψηλών τόνων και αναβαθμισμένους mid-bass drivers με dual up-firing 3" που προσφέρουν μπάσα με πλήρη ήχο, το νέο soundbar ξεπερνά τις προσδοκίες και προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου που διαψεύδει το μέγεθός του. Όπως και ο προκάτοχός του, το Sound Blaster Katana SE είναι επίσης πιστοποιημένος αποκωδικοποιητής Dolby Audio, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να αναδημιουργούν εύκολα την κινηματογραφική εμπειρία ήχου στην άνεση του σπιτιού τους. Αυτό που κάνει το Sound Blaster Katana SE να ξεχωρίζει είναι η τεχνολογία Super X-Fi, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου μέσω των ακουστικών τους, ιδανική για gaming αργά τη νύχτα χωρίς να ενοχλούνται οι γείτονες. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το SXFI Battle Mode και το Scout Mode για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα παιχνίδια FPS εντοπίζοντας με ακρίβεια την τοποθεσία του εχθρού τους μέσω βελτιωμένων ηχητικών ενδείξεων και ανίχνευσης ήχου.

Συνδέοντας την ηχομπάρα στην εφαρμογή Creative, οι χρήστες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν την εμπειρία ήχου τους μέσω της σουίτας Acoustic Engine και να επιλέξουν τις προτιμώμενες λειτουργίες φωτισμού RGB, καθιστώντας την μοναδικά δική τους. Αυτές οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως προφίλ είτε στην εφαρμογή είτε στα προγραμματιζόμενα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο, παρέχοντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους για ήχο και φωτισμό διαμορφώσεις. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο, καθιστώντας την μια βολική προσθήκη που εξοικονομεί χώρο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση
οικιακής ψυχαγωγίας. H Sound Blaster Katana SE λειτουργεί επίσης ως ένας ενιαίος κόμβος ήχου με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως USB, HDMI ARC, οπτική θύρα, υποδοχή ακουστικών και ασύρματο Bluetooth 5.0. Λειτουργεί επίσης με διάφορες πλατφόρμες, από κονσόλες παιχνιδιών όπως PS5, PS4, κονσόλες σειράς Xbox και Nintendo Switch έως υπολογιστές, Mac και κινητές συσκευές. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο beamforming μικρόφωνο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μεταπηδούν σε κλήσεις απευθείας, καθιστώντας το ιδανικό για τηλεδιασκέψεις.

Τέλος, το all-in-one soundbar εμπλουτίζει τη σειρά Katana παρουσιάζοντας μια πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ήχου για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών χρήσης, διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν την τέλεια εφαρμογή για τις δικές τους. H Sound Blaster Katana SE κοστίζει €329.99 και είναι διαθέσιμο στο Creative.com.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.creative.com/katanase

Σχετικά με την Creative

Η Creative είναι παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας. Διάσημη για τις κάρτες ήχου Sound Blaster® και για την προώθηση της επανάστασης των πολυμέσων – η οποία δημιούργησε μια βάση χρηστών 400 εκατομμυρίων – η Creative οδηγεί ψηφιακή ψυχαγωγία με πρωτοποριακές λύσεις ήχου που περιλαμβάνουν κορυφαία ασύρματα ηχεία, ασύρματα ακουστικά, ισχυρούς ψηφιακούς ενισχυτές ποιότητας ήχου και συστήματα οικιακού κινηματογράφου επόμενης γενιάς. Στοχεύοντας στη νέα γενιά δικτυωμένων κινητών τηλεφώνων γεφυρώνοντας τους κόσμους των υπολογιστών, των smartphones και των tablet, η Creative συνεχίζει να επανεφευρίσκει το Sound Blaster, με την πρωτοποριακή σειρά Sound Blaster Roar και την κατηγορία προϊόντων ήχου USB, όπως το Sound Blaster X7.

Το 2016, η Creative παρουσίασε το X-Fi Sonic Carrier: μια ολοκαίνουργια ιδέα στην παράδοση ήχου και βίντεο υψηλής ανάλυσης για οικιακή ψυχαγωγία. Αυτή η τεχνολογική δύναμη που ονομάζεται «το soundbar των θεών» προσωποποιεί τον ήχο του αύριο. Το 2018, η Creative κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που αλλάζει το παιχνίδι για ακουστικά που ονομάζεται Super X-Fi Holography®. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί υπολογιστικό ήχο για να αναδημιουργήσει την εμπειρία ακρόασης ενός συστήματος πολλαπλών ηχείων υψηλών προδιαγραφών σε ένα επαγγελματικό στούντιο και προσφέρει την ίδια εκτεταμένη εμπειρία – με το ίδιο πρωτότυπο βάθος, λεπτομέρεια, ρεαλισμό και ευρυχωρία – στα ακουστικά. Το Super X-Fi χρησιμοποιεί περαιτέρω τεχνητή νοημοσύνη για να υπολογίσει ένα προσαρμοσμένο προφίλ ήχου με βάση τη μοναδική ανθρωπομετρία ενός ατόμου. Το Super X-Fi έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 23 βραβείων στην CES 2019-2020.

Αυτή η ανακοίνωση αφορά προϊόντα που κυκλοφόρησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διαθεσιμότητα υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να διαφέρει αλλού στον κόσμο ανάλογα με τους τοπικούς παράγοντες και τις απαιτήσεις. Creative, το λογότυπο Creative, Sound Blaster και Super X-Fi είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Creative Technology Ltd στη Σιγκαπούρη ή/και σε άλλες χώρες. Το λεκτικό σήμα και το λογότυπο Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση τέτοιων σημάτων από την Creative Technology Ltd γίνεται κατόπιν άδειας. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

News Tech

Τα βίντεο «Reels» εμπνευσμένα από το TikTok έρχονται στο Facebook

  • 11 Οκτωβρίου, 2021
Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι φέρνει το Reels, τα βίντεο μικρής μορφής που ήταν προηγουμένως διαθέσιμα μόνο στην πλατφόρμα Instagram,
Apple Tech

Οι συνδρομητές του Apple Music μπορούν να χρησιμοποιούν και Windows 11

  • 21 Οκτωβρίου, 2021
Οι συνδρομητές του Apple Music που χρησιμοποιούν Windows 11 και δεν τους αρέσει να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω του