iPhone

Η Apple αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iPhone 15

Σε ένα έγγραφο υποστήριξης που ενημερώθηκε σήμερα, η Apple αναφέρει ότι οι μπαταρίες των iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έχουν σχεδιαστεί ώστε να διατηρούν το 80% της αρχικής τους χωρητικότητας σε 1.000 πλήρεις κύκλους φόρτισης υπό ιδανικές συνθήκες, σε σύγκριση με τους 500 κύκλους φόρτισης που διαφημίζει για όλα τα παλαιότερα μοντέλα iPhone.

Η Apple δήλωσε ότι οι τελευταίες δοκιμές της για τα μοντέλα iPhone 15 περιλάμβαναν φόρτιση και εκφόρτιση της μπαταρίας 1.000 φορές υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά δεν έδωσε ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία. Η Apple πρόσθεσε ότι πραγματοποιεί συνεχώς βελτιώσεις στα εξαρτήματα της μπαταρίας του iPhone και στο σύστημα διαχείρισης ενέργειας.

Αυτή η αποκάλυψη σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να μειωθεί η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας των μοντέλων iPhone 15 στο 80% σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone. Ωστόσο, η Apple δήλωσε ότι “ερευνά” τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των παλαιότερων μοντέλων iPhone, οπότε η σύγκριση με βάση τις τελευταίες παραμέτρους δοκιμών μένει να φανεί.

Στο έγγραφο υποστήριξής της, η Apple αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε μοντέλου iPhone εξαρτάται τελικά από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται και φορτίζεται τακτικά η συσκευή.

Για να δείτε τη χωρητικότητα της μπαταρίας ενός iPhone, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Μπαταρία → Υγεία μπαταρίας και φόρτιση. Στα μοντέλα iPhone 15 που έχουν ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση iOS 17.4 beta, το μενού ονομάζεται πλέον απλά Battery Health (Υγεία μπαταρίας) και δείχνει περισσότερες πληροφορίες με μια ματιά.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε