iPhone

Το iPhone 15 «Ultra» θα μπορούσε να αντικαταστήσει το μοντέλο Pro Max

Η Apple ετοιμάζεται να αντικαταστήσει πιθανώς το iPhone της “Pro Max” με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο iPhone 15 “Ultra”, δήλωσε ο αξιόπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman.

Γράφοντας στο ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι για το iPhone 15, η Apple σχεδιάζει έναν ανανεωμένο σχεδιασμό μαζί με το USB-C και μια πιθανή αλλαγή ονόματος. Η Apple θα μπορούσε να αντικαταστήσει την επωνυμία της “Pro Max”, την οποία άρχισε να χρησιμοποιεί με το iPhone 11, με “Ultra”, σύμφωνα με τον Gurman.

Με βάση το τρέχον μοτίβο της Apple, μπορούμε να περιμένουμε μια ανανεωμένη σχεδίαση iPhone το επόμενο έτος, που συμπίπτει με τη μετάβαση στο USB-C και τις δυνατότητες ενός νέου μοντέλου Ultra που θα αντικαταστήσει το Pro Max.

Η στροφή στη χρήση της επωνυμίας “Ultra” για το iPhone υψηλότερης ποιότητας θα ακολουθήσει τα βήματα άλλων αποφάσεων ονομασίας που έλαβε πρόσφατα η Apple. Πιο συγκεκριμένα, το πιο ανθεκτικό και ακραίο Apple Watch ονομάζεται Apple Watch Ultra, ενώ το πιο ισχυρό τσιπ πυριτίου της Apple μέχρι σήμερα είναι το M1 Ultra.

Οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το iPhone 15 εξακολουθούν να είναι μάλλον σπάνιες, δεδομένου ότι απέχει ακόμη ένας χρόνος, αλλά η Apple αναμένεται ευρέως να στραφεί σε USB-C για τα iPhone του επόμενου έτους. Επιπλέον, οι φήμες υποδηλώνουν ότι οι εγκοπές σε σχήμα τρύπας και χαπιού, που παρουσιάστηκαν με το iPhone 14 Pro, θα ρέουν σε όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15. Αυτά είχαν γραφτεί στο ενημερωτικό δελτίο του Power on

Σύμφωνα με νέα έκδοση σήμερα του ενημερωτικού δελτίου. Η Apple έχει συζητήσει την πώληση ενός νέου κορυφαίου iPhone μαζί με τα μοντέλα Pro και Pro Max το 2024 το νωρίτερο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Με βάση αυτό το χρονικό πλαίσιο, η συσκευή θα είναι μέρος της σειράς iPhone 16 ή νεότερη έκδοση.

Σε μια έκδοση Σεπτεμβρίου 2022 του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου του “Power On”, ο Gurman είπε ότι υπάρχει “δυνατότητα” ένα iPhone 15 Ultra να αντικαταστήσει το iPhone 15 Pro Max φέτος. Στη σημερινή έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του, ωστόσο, προτείνει η Apple να κυκλοφορήσει το Ultra ως νέο μοντέλο υψηλότερης κατηγορίας και υψηλότερης τιμής το νωρίτερο το επόμενο έτος.

Αλλά αντί να μετονομάσει το Pro Max σε “the Ultra”, η Apple θα μπορούσε να προσθέσει ένα iPhone ακόμα υψηλότερης ποιότητας πάνω από τα δύο Pro μοντέλα”, δήλωσε ο Gurman. “Εσωτερικά, η εταιρεία έχει συζητήσει να κάνει ακριβώς αυτό – ενδεχομένως εγκαίρως για την κυκλοφορία του iPhone του 2024.

Δεν είναι σαφές πώς θα διαφέρει το νέο high-end μοντέλο από το Pro και το Pro Max, αλλά ο Gurman υπέθεσε ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει πρόσθετες βελτιώσεις κάμερας, ταχύτερο τσιπ, μεγαλύτερη οθόνη και ίσως ένα portless σχεδιασμό χωρίς Lightning ή USB-C. Είπε ότι η συσκευή θα ήταν «ακριβότερη» από το iPhone 14 Pro Max, το οποίο ξεκινά από 1.349 στην Ελλάδα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε