iPhone News

Εργοστασιακά σφραγισμένο γνήσιο iPhone πωλείται όσο ένα αμάξι πολυτελείας

Ένα iPhone πρώτης γενιάς που ήταν ακόμα σφραγισμένο μέσα στο κουτί του πουλήθηκε για 54.904 δολάρια σε δημοπρασία, που είναι περισσότερα από 54.000 δολάρια σε σχέση με την αρχική τιμή των 599 δολαρίων της συσκευής όταν κυκλοφόρησε το 2007.

Το αρχικό iPhone τέθηκε προς πώληση από την RR Auction για λογαριασμό ενός πρώην υπαλλήλου της Apple που το αγόρασε ξανά όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Τον Φεβρουάριο, ένα ακόμα αυθεντικό, σφραγισμένο iPhone πουλήθηκε για πάνω από 63.000 $, γεγονός που σημείωσε στην πραγματικότητα ένα ρεκόρ πωλήσεων για ένα iPhone πρώτης γενιάς.

Το γνήσιο και μη ανοιγμένο iPhone της Apple πρώτης γενιάς, και μοντέλο A1203, παραγγελία MA712LL/A (8 GB). Το κουτί του εξωτερικά διαθέτει μια εικόνα του iPhone σε φυσικό μέγεθος με δώδεκα εικονίδια στην οθόνη, που υποδεικνύουν ότι είναι από την παλαιότερη παραγωγή (2007). Χωρίς ακόμα να φαίνεται το iTunes καθώς ήρθε αρκετά μετά στην επόμενη έκδοση του, άρα επιβεβαιώνει ότι είναι η πρώτη γενιά. Σε ολοκαίνουργια κατάσταση με την ζελατίνα, εργοστασιακά σφραγισμένη. Συνοδεύεται από τσάντα AT&T και φυλλάδιο σχετικά με τα προγράμματα τιμών και την ενεργοποίηση του iPhone. Ο αποστολέας σημειώνει ότι αγόρασε αυτό το τηλέφωνο κατά την κυκλοφορία του το 2007, αλλά έλαβε επίσης ένα ακόμα μέσω της εργασίας του ως υπάλληλος της Apple. Επομένως, αυτό το εφεδρικό δεν άνοιξε ποτέ. Άλλα αυθεντικά iPhone που δεν έχουν ανοιχτεί πουλήθηκαν για 35.000 $ και 39.000 $ το 2022, επομένως οι τιμές έχουν ανοδική τάση.

Η RR Auction πούλησε επίσης έναν “μη ανακαλυφθέν” υπολογιστή Apple-1 έναντι απροσδιόριστου ποσού, με άλλες συσκευές και αναμνηστικά της Apple να έχουν επίσης υψηλές τιμές. Ένα Macintosh Plus από την Del Yocam πωλήθηκε για 26.590 δολάρια, ενώ ένα πρωτότυπο Macintosh 128K πωλήθηκε για 16.500 δολάρια και ένα Apple Lisa για 81.251 δολάρια.

Ένα iPhone 11 με την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου της Apple, Τιμ Κουκ, πωλήθηκε για σχεδόν 4.000 δολάρια, οι τεχνικές οδηγίες που σχολιάστηκαν από τον Στιβ Τζομπς κόστισαν 12.500 δολάρια και μια επαγγελματική κάρτα του Στιβ Τζομπς πουλήθηκε για 6.188 δολάρια.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα