Apple Apple Watch News

Η σειρά Apple Watch 2022 φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει το νέο Apple Watch SE και το “Rugged” μοντέλο για σπορ

Η Apple σχεδιάζει μια ολόκληρη ανανέωση της σειράς Apple Watch της για το 2022, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης στο Apple Watch SE και ενός νέου Apple Watch με στιβαρό σχεδιασμό που απευθύνεται σε αθλητές, σύμφωνα με τον αξιοσέβαστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Γράφοντας στην τελευταία δόση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman είπε ότι για το 2022, παράλληλα με το Apple Watch Series 8, η Apple σχεδιάζει μια ενημέρωση για το Apple Watch SE. Το Apple Watch SE κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και έκτοτε λειτουργεί ως επιλογή μεσαίου επιπέδου για τους πελάτες. Το Apple Watch SE έχει την ίδια σχεδίαση με το Apple Watch Series 6, αλλά δεν διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως οθόνη πάντα ενεργή, αισθητήρα οξυγόνου αίματος και λειτουργικότητα ΗΚΓ.

Η Apple συνήθως δεν ενημερώνει τις συσκευές “SE” της, όπως το iPhone SE, για αρκετά χρόνια. Δεδομένου ότι η Apple δεν ανακοίνωσε ενημέρωση φέτος, πιθανότατα αναμένεται ένα νέο μοντέλο για το 2022. Ο Gurman δεν είπε τι μπορεί να αναμένεται από το νέο Apple Watch SE, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει μια ελαφρώς τροποποιημένη σχεδίαση και περισσότερα χαρακτηριστικά υγείας σε ισοτιμία με μοντέλα ανώτερης ποιότητας.

Παράλληλα με την ενημέρωση του υπάρχοντος Apple Watch SE, η Apple σχεδιάζει ένα εντελώς νέο Apple Watch που απευθύνεται σε αθλητικούς αθλητές. Το Bloomberg είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι η Apple σκέφτηκε πρόσφατα να λανσάρει μια στιβαρή έκδοση του Apple Watch με ενισχυμένη ανθεκτικότητα. Το νέο Apple Watch, σύμφωνα με τον Gurman, θα διαθέτει ένα «στιβαρό» σχέδιο που μπορεί να διαθέτει μια θήκη που είναι πιο ανθεκτική σε γρατσουνιές, βαθουλώματα, πτώσεις και πολλά άλλα.

Πριν από την επίσημη αποκάλυψή του, οι φήμες και οι αναφορές υποδήλωναν με βεβαιότητα ότι το Apple Watch Series 7 θα είχε σχέδιο με επίπεδες άκρες. Αυτές οι φήμες απέτυχαν να γίνουν πραγματικότητα και το Apple Watch Series 7 αποδείχθηκε ότι είχε πιο κυρτό σχεδιασμό. Αυτές οι φήμες, αντ ‘αυτού, μπορεί να αναφέρονταν στο «στιβαρό» Apple Watch που φέρεται να είναι στα σκαριά, ωστόσο, αυτό παραμένει καθαρά εικαστικό.

Η Apple συνεργάζεται επί του παρόντος με τη Nike για ειδικά μοντέλα Apple Watch Series 7 και SE που διαθέτουν μοναδικά faces ρολογιού και συνδυάζονται με ειδικά λουράκια ρολογιών. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν την ίδια σχεδίαση και ανθεκτικότητα με το τυπικό Apple Watch.
Η τρέχουσα σειρά Apple Watch διαθέτει το Apple Watch Series 7, το Apple Watch SE και το Apple Watch Series 3 από το 2017. Η Apple τώρα φημολογείται ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τη σειρά σε περισσότερα δημογραφικά στοιχεία πελατών το 2022, όπως αθλητές που μπορεί να έχουν μέχρι στιγμής αποφάσισε να μην αγοράσει ένα Apple Watch λόγω της αντοχής του.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα