Apple iOS News Tech

Στην υγεία τα δεδομένα εικονικής πραγματικότητας από τον Απρίλιο

Τα δεδομένα κίνησης του Oculus Quest 2 θα συγχρονιστούν με την εφαρμογή Apple Health από τον Απρίλιο

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε σήμερα μια επερχόμενη ενημέρωση φυσικής κατάστασης για το Oculus Quest 2, η οποία θα επιτρέψει την ενσωμάτωση δεδομένων φυσικής κατάστασης που καταγράφονται κατά τη διάρκεια προπονήσεων VR με την εφαρμογή Apple Health.

Αυτήν τη στιγμή, όταν οι άνθρωποι ασκούνται με διαδραστικά παιχνίδια όπως το Liteboxer, το Beat Saber ή το Dance Central χρησιμοποιώντας το Oculus Quest 2, τα δεδομένα μπορούν να προβληθούν μόνο στην εφαρμογή Oculus Mobile στο ίδιο το ακουστικό, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους θέλουν να παρακολουθήστε τις μετρήσεις φυσικής τους κατάστασης.

Από τον Απρίλιο, τα δεδομένα φυσικής κατάστασης από το Oculus Quest 2 θα συγχρονίζονται με την εφαρμογή Oculus Mobile σε συσκευές iOS ή με την εφαρμογή Apple Health. Οι χρήστες θα παρακολουθούν τα λεπτά άσκησης και τις θερμίδες που καίγονται ενώ φορούν τα ακουστικά VR.

Εάν διαθέτετε συσκευή iOS, θα μπορείτε να επιλέξετε να συγχρονίσετε την πρόοδό σας στο VR fitness με την εφαρμογή Apple Health για αυτόματη παρακολούθηση των προπονήσεων VR στο iPhone, το iPad ή το Apple Watch σας χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε μη αυτόματα πληροφορίες σχετικά με την άσκησή σας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα στατιστικά της άσκησής σας, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων σας τόσο εντός όσο και εκτός VR, μπορούν να παρακολουθούνται και να είναι διαθέσιμα σε ένα μέρος.
Ο συγχρονισμός των δεδομένων Oculus Quest 2 είτε με την εφαρμογή Oculus Mobile είτε με την εφαρμογή Apple Health είναι ενεργοποιημένος, αλλά επιλέγοντας να συνδεθείτε στην εφαρμογή Oculus Mobile θα δείτε τα στατιστικά Move που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές της Meta. Η Meta λέει ότι τα στατιστικά του Oculus Move δεν θα χρησιμοποιηθούν για την “ενημέρωση των διαφημίσεων που βλέπετε σε οποιαδήποτε υπηρεσία Meta”.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα