iPhone

Προβλήματα με την αντίστροφη φόρτιση του iPhone 15 δηλώνουν χρήστες

Η Apple πρόσθεσε φέτος μια θύρα USB-C στη σειρά iPhone 15, επιτρέποντάς του να λειτουργεί με καλώδια USB-C, συσσωρευτές ρεύματος USB-C και πολλά άλλα. Αποδεικνύεται ότι ορισμένα πακέτα μπαταριών USB-C δεν λειτουργούν σωστά με το iPhone 15 της Apple, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα φόρτισης. Όπως τονίζεται στο Reddit και στα φόρουμ, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα υπάρχοντα USB-C power banks με τα μοντέλα iPhone 15, ίσως λόγω της λειτουργίας αντίστροφης φόρτισης του iPhone. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το iPhone 15 δεν θα καταφέρει να φορτίσει ή το iPhone 15 θα φορτίσει το power bank.

Επηρεάζεται μια σειρά από διαφορετικά power banks και, λόγω του μεγάλου αριθμού τους στην αγορά, είναι αδύνατο να απαριθμήσουμε τα μοντέλα που δεν λειτουργούν. Μια έκδοση που δεν λειτουργεί είναι το Anker PowerCore Slim 10K PD και ένας πελάτης που επικοινώνησε με την Anker ενημερώθηκε ότι ο μόνος τρόπος για να φορτίσει το power bank το iPhone είναι να χρησιμοποιήσει τη θύρα USB-A.

Φαίνεται ότι λόγω της λειτουργίας αντίστροφης φόρτισης της σειράς iPhone 15, θα επηρεαστεί η φόρτιση της θύρας USB C του Anker PowerCore Slim 10k PD, για την οποία δεν υπάρχει επί του παρόντος λύση. Ο μόνος τρόπος για να φορτίσετε το iPhone σας είναι να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB A.

Η Anker θα κάνει περισσότερες δοκιμές σε όλα τα power banks μας για να δει αν αυτό είναι το πρόβλημα με ορισμένα power banks και θα προσπαθήσει να βρει λύση.
Τα μοντέλα iPhone 15 είναι σε θέση να φορτίζουν ένα Apple Watch, τα AirPods ή ένα άλλο iPhone μέσω της θύρας USB-C και υπάρχει πιθανότητα αυτή η λειτουργία να είναι αυτή που επηρεάζει ορισμένα power banks.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε