iPhone

Η Apple θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης του iPhone 15 Pro με ενημέρωση στο iOS 17

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση iOS 17 για να αντιμετωπίσει ένα σφάλμα που μπορεί να συμβάλλει στο αναφερόμενο πρόβλημα υπερθέρμανσης των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, σύμφωνα με μια δήλωση που μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο του Forbes David Phelan.

Η Apple αναφέρει επίσης ότι ορισμένες πρόσφατες ενημερώσεις σε εφαρμογές τρίτων έχουν υπερφορτώσει το σύστημα και συνέβαλαν στο πρόβλημα υπερθέρμανσης. Η έκθεση σημειώνει ότι ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνουν το Instagram, το Uber και το παιχνίδι αγώνων Asphalt 9: Legends και η Apple συνεργάζεται με τους προγραμματιστές αυτών των εφαρμογών για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η έκθεση προσθέτει ότι το Instagram εισήγαγε ήδη μια διόρθωση ως μέρος μιας ενημέρωσης της εφαρμογής που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Η Apple αναφέρει ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro ενδέχεται να λειτουργούν πιο ζεστά από το αναμενόμενο κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη ρύθμιση ή την επαναφορά της συσκευής λόγω της αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο. Αυτή είναι μια τυπική συμπεριφορά για τα νέα iPhone και μόνο μια προσωρινή κατάσταση.

Η δήλωση της Apple:

Εντοπίσαμε μερικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν το iPhone να λειτουργεί θερμότερα από το αναμενόμενο. Η συσκευή μπορεί να αισθάνεται πιο ζεστή κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών μετά τη ρύθμιση ή την επαναφορά της συσκευής λόγω της αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο. Έχουμε επίσης εντοπίσει ένα σφάλμα στο iOS 17 που επηρεάζει ορισμένους χρήστες και θα αντιμετωπιστεί με μια ενημέρωση λογισμικού. Ένα άλλο ζήτημα αφορά ορισμένες πρόσφατες ενημερώσεις εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών που προκαλούν υπερφόρτωση του συστήματος. Συνεργαζόμαστε με τους προγραμματιστές αυτών των εφαρμογών για διορθώσεις που βρίσκονται στη διαδικασία διάθεσης.
Το σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί με το iOS 17.1, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος σε beta και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Είναι πολύ πιθανό η Apple να διαθέσει τη διόρθωση του σφάλματος και νωρίτερα με μια μικρότερη ενημέρωση λογισμικού, όπως το iOS 17.0.3.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple δεν θα μειώσει την απόδοση του τσιπ A17 Pro ως μέρος της διόρθωσης σφάλματος που σχετίζεται με τη θερμοκρασία. Η Apple δήλωσε επίσης ότι το ζήτημα δεν αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια και δεν θα επηρεάσει τη μακροπρόθεσμη απόδοση των επηρεαζόμενων iPhones.

Η Apple δήλωσε ότι το πλαίσιο τιτανίου και η υποδομή αλουμινίου του iPhone 15 Pro δεν συμβάλλουν στο πρόβλημα υπερθέρμανσης, αποκλείοντας ένα πρόβλημα υλικού.

Δεν έχουν εμφανίσει όλοι οι χρήστες iPhone 15 Pro και Pro Max υπερθέρμανση και δεν είναι σαφές πόσοι πελάτες επηρεάζονται συνολικά από το ζήτημα, αλλά θα πρέπει να επιλυθεί σύντομα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε