iPhone

Δείτε πώς θα είναι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max

Λάβαμε πρόσφατα νέες πληροφορίες για τη σειρά iPhone 2024 της Apple, συμπεριλαμβανομένης μιας ματιάς σε πρωτότυπα των συσκευών Pro. Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από μακέτες βασισμένες στα εσωτερικά σχέδια της Apple και ενώ τα πρωτότυπα δεν έχουν οριστικοποιηθεί, οι εικόνες μας αντιπροσωπεύουν την πιο ξεκάθαρη εμφάνιση μέχρι στιγμής αυτού που μπορούμε να περιμένουμε από τα iPhone της επόμενης γενιάς αυτή τη στιγμή.

Με βάση τις καμπύλες στις άκρες και το πλαίσιο τιτανίου που παρουσίασε η Apple με το iPhone 15 Pro, η επόμενη γενιά iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro‌ Max πρόκειται να διαθέτουν αυξημένα μεγέθη οθόνης και ένα νέο χωρητικό κουμπί λήψης.

Όπως αναφέρθηκε από πολλές πηγές, το iPhone 16 Pro (κωδική ονομασία Diablo) και το iPhone 16 Pro‌ Max (κωδικό όνομα Lightning) θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες, με διαστάσεις 6,3 ίντσες και 6,9 ίντσες, από 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες. Μια πιθανή εξήγηση για αυτήν την αλλαγή έχει να κάνει με την κάμερα 5x tetraprism Telephoto, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στα δύο μοντέλα Pro iPhone φέτος. Με τη σειρά iPhone 15, μόνο το μεγαλύτερο iPhone 15 Pro Max περιλαμβάνει τον τηλεφακό 5x, ενώ το μικρότερο iPhone 15 Pro όχι. Το αυξημένο μέγεθος των φετινών συσκευών θα δώσει στην Apple τον χώρο να προσθέσει την κάμερα Tetraprism Telephoto τόσο στο iPhone 16 Pro‌ όσο και στο 16 Pro Max.

Ενώ ο συνολικός παράγοντας μορφής και ο γενικός σχεδιασμός των iPhone 16 Pro‌ και iPhone 16 Pro‌ Max παρέμειναν συνεπείς στη φάση ανάπτυξης της Apple, η εταιρεία έχει πειραματιστεί με διαφορετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες για τις συσκευές. Υπήρχαν τέσσερις συνολικές διαμορφώσεις κουμπιών που δοκιμάστηκαν και η Apple φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο κουμπιών παρόμοιο με αυτό του iPhone 15 Pro, αν και με ένα πρόσθετο κουμπί στη δεξιά πλευρά του ‌iPhone.

Στη δεξιά πλευρά, τα μοντέλα iPhone 16 Pro διαθέτουν ένα ολοκαίνουργιο κουμπί Capture, το οποίο επιδείξαμε στις αποδόσεις του Δεκεμβρίου των τυπικών μοντέλων iPhone 16. Το κουμπί Capture, που αναπτύχθηκε με την κωδική ονομασία Nova, αναμένεται να είναι ένα κουμπί χωρητικού τύπου με λειτουργία αισθητήρα δύναμης και ο Mark Gurman του Bloomberg πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιηθεί για λήψη βίντεο. Βρίσκεται κάτω από το κουμπί λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι στα μοντέλα των ΗΠΑ, η Apple μετακινεί την κεραία mmWave από τη δεξιά πλευρά της συσκευής στην αριστερή πλευρά. Το κουμπί λήψης θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο του iPhone και δεν θα προεξέχει όπως τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου.

Όσον αφορά τα υλικά, τα iPhone 16 Pro‌ και iPhone 16 Pro‌ Max θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το ίδιο Titanium Grade 5 (Ti-6Al-4V) που χρησιμοποιείται για το iPhone 15 Pro, χωρίς σημαντικές αλλαγές στο συνολικό φινίρισμα. Όσον αφορά τα χρώματα, τα πρωτότυπα της Apple χρησιμοποιούν ένα χρώμα “Ασημί”, το οποίο διατίθεται στην αγορά από την Apple ως “Λευκό Τιτάνιο”. Η τεκμηρίωση υποδηλώνει ότι η Apple έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής τα υπάρχοντα χρώματα από τα iPhone 15 Pro‌ και Pro Max για δοκιμαστικούς σκοπούς, με σχέδια να προσθέσει άλλη επιλογή χρώματος. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τη νέα επιλογή χρώματος αυτή τη στιγμή.

Ενώ οι μακέτες που δημιουργήθηκαν απεικονίζουν με ακρίβεια την τρέχουσα σχεδίαση των ‌iPhone 16 Pro‌ και Pro Max, οι αλλαγές είναι πάντα δυνατές καθώς οι συσκευές βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και η Apple ενδέχεται να κάνει περαιτέρω αλλαγές στο σχεδιασμό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένετε από τη σειρά iPhone 2024, μείνετε συντονισμένη στο dimigeo.gr

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε