iPhone

Τα πρώτα υποτιθέμενα καλούπια iPhone 16 δείχνουν κάθετη διάταξη κάμερας

Τα πρώτα υποτιθέμενα καλούπια iPhone 16 δείχνουν κάθετη διάταξη κάμερας

Μια φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι δείχνει ένα καλούπι του επερχόμενου βασικού μοντέλου iPhone 16 της Apple εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια ακόμη προεπισκόπηση της φημολογούμενης νέας κάθετης διάταξης της κάμερας.

Τους τελευταίους μήνες, η Apple έχει πειραματιστεί με διαφορετικά σχέδια εξογκώματος κάμερας για τα στάνταρ μοντέλα iPhone 16, τα οποία έχουν όλα μια κάθετη διάταξη κάμερας.

Το τελευταίο πρωτότυπο διαθέτει την ίδια διάταξη με δύο ξεχωριστούς δακτυλίους κάμερας για τις κάμερες Wide και Ultra Wide, που στεγάζονται μέσα σε μια ανυψωμένη επιφάνεια σε σχήμα πίλας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple έχει αντλήσει έμπνευση από παλαιότερα μοντέλα iPhone, όπως το iPhone X.

Με την κάθετη διάταξη της κάμερας, η Apple αναμένεται να φέρει την εγγραφή Spatial Video στα τυπικά μοντέλα iPhone 16 και iPhone 16 Plus. Τα τρέχοντα μοντέλα iPhone 15 έχουν διαγώνια διάταξη κάμερας και δεν είναι σε θέση να καταγράφουν χωρικό βίντεο, μια λειτουργία που περιορίζεται στα μοντέλα iPhone 15 Pro και στα ακουστικά Vision Pro.

Εκτός από τον ενημερωμένο σχεδιασμό του εξογκώματος της κάμερας, τα πρόσφατα πρωτότυπα iPhone 16 έχουν επίσης ένα μικρότερο Action Button, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο iPhone 15 Pro, μαζί με ένα ευαίσθητο στην πίεση Capture Button για τη λήψη οριζόντιου βίντεο που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο της συσκευής.

Όταν το MacRumors αποκάλυψε για πρώτη φορά το τελευταίο πρωτότυπο νωρίτερα αυτό το μήνα, προειδοποιήσαμε τους αναγνώστες ότι προερχόταν από πληροφορίες προ-παραγωγής και έτσι μπορεί τελικά να μην αντικατοπτρίζει τον τελικό σχεδιασμό που θα περάσει στη μαζική παραγωγή.

Ομοίως, η ύπαρξη καλουπιών κατασκευαστών θήκης σε αυτό το πρώιμο στάδιο δεν επιβεβαιώνει απαραίτητα ότι η Apple έχει καταλήξει σε αυτό το σχέδιο για το iPhone 16. Τα καλούπια θα μπορούσαν απλώς να χρησιμοποιούνται ως δοκιμαστικά δείγματα με βάση τα πρώιμα σχέδια. Οι κατασκευαστές θήκης συχνά βασίζουν επίσης τα αρχικά σχέδια θήκης για τα επερχόμενα iPhone σε διαρροές και φήμες, οπότε οι εικόνες μπορεί να μην είναι αληθινές αναπαραστάσεις.

Οι τελευταίες εικόνες μοιράστηκαν από τον Majin Bu στο X (πρώην Twitter). Ο Bu έχει ένα μικτό ιστορικό για ακριβείς φήμες, αλλά τα σχηματικά και οι εικόνες που έχει διαρρεύσει στο παρελθόν ο Bu δείχνουν τον ίδιο σχεδιασμό και ευθυγραμμίζονται με τις δικές μας πληροφορίες που προέρχονται ανεξάρτητα από την αλυσίδα εφοδιασμού.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα όταν οι συσκευές προχωρήσουν πιο κοντά στη φάση της ανάπτυξης Engineering Validation Testing (EVT). Για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα smartphones της Apple επόμενης γενιάς 2024, ανατρέξτε στις ειδικές φήμες για το iPhone 16 και το iPhone 16 Pro.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε