Apple iPad Mac

Η Apple συνεργάζεται με την LG για την ανάπτυξη folded iPad και MacBook

Η Apple συνεργάζεται με την LG για την ανάπτυξη ενός πτυσσόμενου πάνελ οθόνης OLED με εξαιρετικά λεπτό γυαλί καλύμματος για μελλοντικά μοντέλα iPad και MacBook, σύμφωνα με έκθεση του The Elec.

Η έκθεση εξηγεί ότι η LG Display θα προμηθεύσει φέτος στην HP πτυσσόμενα πάνελ 4K OLED 17 ιντσών, που προορίζονται για έναν αναδιπλούμενο notebook με οθόνη 11 ιντσών όταν είναι κλειστό. Η LG Display έχει αυξανόμενη τεχνογνωσία στις αναδιπλούμενες οθόνες OLED, αφού προμήθευσε την οθόνη 13,3 ιντσών για το Lenovo ThinkPad X1 Fold.

Η Elec ισχυρίζεται ότι παράλληλα με το πτυσσόμενο πάνελ φορητών υπολογιστών OLED για HP, η Apple συνεργάζεται με την LG Display «για την ανάπτυξη ενός άλλου αναδιπλούμενου πάνελ OLED». Αυτό το πάνελ φαίνεται ότι θα χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά λεπτό γυαλί κάλυψης αντί για πολυιμίδιο, το οποίο χρησιμοποιούν επί του παρόντος οι περισσότερες άλλες πτυσσόμενες οθόνες.

Η αναφορά είναι το δεύτερο αξιόπιστο σημάδι από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple ότι μεγάλες αναδιπλούμενες συσκευές βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς ο ισχυρισμός του The Elec φαίνεται να συνάδει με μια πρόσφατη αναφορά του αναλυτή οθόνης Ross Young, ο οποίος είπε ότι η Apple εξερευνά αναδιπλούμενα notebook σε όλες τις οθόνες με οθόνες περίπου 20 ίντσες σε μέγεθος.

Πώς θα λειτουργούσε ένα MacBook με αναδιπλούμενη οθόνη;

Ο Young είπε ότι αυτές οι συσκευές θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων για την Apple και να καταλήξουν σε ένα προϊόν διπλής χρήσης, δυνητικά ικανό να λειτουργήσει ως φορητός υπολογιστής με πληκτρολόγιο οθόνης πλήρους μεγέθους όταν είναι αναδιπλωμένο και ως οθόνη όταν ξεδιπλώνεται και χρησιμοποιείται με ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο. Οι συσκευές διαθέτουν αναλύσεις 4K ή υψηλότερες στο μέγεθος που ερευνά η Apple, πρόσθεσε ο Young.

Ενώ ο Young περιέγραψε τη συσκευή ως “αναδιπλούμενο σημειωματάριο“, φαινόταν εύλογο εκείνη τη στιγμή ότι η συσκευή με όλες τις οθόνες θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα ένα πτυσσόμενο iPad Pro‌, και η σημερινή αναφορά από το The Elec’s διευκρινίζει ότι ο πίνακας οθόνης υπό ανάπτυξη είναι κατάλληλος και για τα δύο tablet. και σημειωματάρια.

Σύμφωνα με τον Young, το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του αναδιπλούμενου φορητού υπολογιστή της Apple είναι “πιθανότατα αργότερα” από το 2025, με το 2026 ή το 2027 να διατίθενται ως εύλογες πιθανότητες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα