Apple

Τι λένε οι φήμες για τις 12 Σεπτεμβρίου | iPhone 15 τι νέο έρχεται

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα περιλαμβάνουν κάποιες μικρές σχεδιαστικές ενημερώσεις, με την Apple να εισάγει σημαντικά πιο λεπτά, πλαίσια και ένα νέο υλικό τιτανίου για το πλαίσιο που θα αντικαταστήσει το ανοξείδωτο ατσάλι. Η Apple αναμένεται επίσης να προσθέσει ένα επανασχεδιασμένο κουμπί “σίγασης” που θα μπορούσε στην πραγματικότητα να χρησιμεύσει ως κουμπί δράσης παρόμοιο με το κουμπί δράσης στο Apple Watch Ultra. Το λεγόμενο κουμπί Action θα αντικαταστήσει τον τρέχοντα διακόπτη σίγασης, αλλά θα μπορεί να κάνει περισσότερα από τη σίγαση του iPhone. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι οι χρήστες θα μπορούν να ορίσουν πολλαπλές λειτουργίες, από το άναμμα του φακού μέχρι την ενεργοποίηση συντομεύσεων. Λεπτομέρεις στο παρακάτω βίντεο.

 

Σε συνέχεια θα δούμε ένα αναβαθμισμένο τσιπ A17 3 νανομέτρων θα είναι αποκλειστικό για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, με τα μοντέλα iPhone 15 να χρησιμοποιούν το ίδιο τσιπ A16 που υπάρχει στα iPhone 14 Pro και Pro Max. Το τσιπ A17 θα είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό, ώστε να μπορούμε να δούμε βελτιώσεις στην ταχύτητα και κέρδη στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα διαθέτουν το Dynamic Island φέτος και θα μεταβούν επίσης από το Lightning στο USB-C, αλλά η σειρά iPhone 15 Pro θα περιλαμβάνει μια αναβαθμισμένη θύρα USB-C που διαθέτει μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς USB 3.2 ή Thunderbolt 3.

Αναμένεται περισσότερη μνήμη RAM παράλληλα με το τσιπ A17, αλλά όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία τσιπ μόντεμ 5G Qualcomm για συνδεσιμότητα. Η Apple αναμένεται επίσης να παρουσιάσει ένα νέο τσιπ Ultrawide Band για κοντινές αλληλεπιδράσεις, με το τσιπ UWB να ενσωματώνεται με τα ακουστικά Vision Pro που θα παρουσιάσει η Apple στις αρχές του 2024. Ως επί το πλείστον, τα iPhone 15 Pro και Pro Max θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά , με μια σημαντική διαφορά — τον τηλεφακό της κάμερας.

Και τα δύο μοντέλα iPhone 15 Pro θα περιλαμβάνουν τεχνολογία τηλεφακού ως μέρος της τυπικής συστοιχίας τριών καμερών τους, αλλά το iPhone 15 Pro Max θα έχει νέο φακό περισκοπίου που θα επιτρέπει οπτικό ζουμ 5x έως 6x, μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με το ζουμ 3x στο τρέχοντα μοντέλα iPhone 14 Pro. Φήμες αναφέρουν ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα διατίθενται σε μπλε, ασημί, διαστημικό γκρι/μαύρο και γκρι τιτανίου. Οι αλλαγές της κάμερας λέγεται ότι θα είναι το «πρωταγωνιστικό» στην εκδήλωση του iPhone 15.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα